Se, lyt & oplev
1. juli 2011

Beginners

”Beginners” er en sødmefyldt, varm skildring af de mange slags kærlighed, der findes i livet og som præger os, når bare vi tør åbne os for dem. Læs anmeldelsen her
Af: af Rikke Rottensten
https://imgix.femina.dk/media/b3cadf05273b4188bb7f1aa3a2ce3f95.jpg

I "Beginners" får man det livsbekræftende budskab, at ingenting nogensinde er for sent. Tværtimod. For da Olivers mor dør, springer hans far Hal i en alder af 75 år fuldt ud som distingveret bøsse i kulørte bluser, med ung kæreste og discodans hver aften. Sønnen Oliver tager det pænt. Han er lidt forvirret og også målløs, men samtidig falder der nogle ting på plads fra barndommen i et hjem præget af manglende kærtegn og inderlighed mellem forældrene. Et forhold, der trækker dybe spor i hans eget kærlighedsliv, hvor han bestemt ikke er for fastholdere. Ikke før han møder den franske skuespillerinde Anna (Mélanie Laurent).

"Beginners" er en sødmefyldt, varm skildring af de mange slags kærlighed, der findes i livet og som præger os, når bare vi tør åbne os for dem. Med en smuk Christopher Plummer i rollen som glitterbøssen Hal og Ewan McGregor som hans søn og hovedpersonen, Oliver, bliver filmen samtidig aldrig sentimental eller sukret i sin skildring af det meget stærke, inderlige far og søn forhold. Som også kvinder kan nyde at følge.

4 F'er

Læs også