Fifty Shades
Se, lyt & oplev

Bag om Fifty Shades-filmene: 15 ting, du ikke vidste

30. januar 2015
af Charlotte Hallbæck og Charlotte Kobberøe Fink
Foto: All Over og Universal Pictures
Ventetiden har været lang, men nu er premieren på Fifty Shades – I mørket lige om hjørnet! Vi lader op med 15 facts, som du – måske – ikke vidste om Fifty Shades-universet.

Fifty Shades - I mørket får premiere den 9. februar!

For fans verden over er ventetiden endelig forbi: Fifty Shades – I mørket får i denne uge premiere. Herhjemme kan du fra den 9. februar synke ned i biografsædet og blive opslugt af fortsættelsen på den erotiske kærlighedshistorie mellem Anastasia Steele og Christian Grey.

Selvom kritikere ikke just var begejstrede for forgængeren, Fifty Shades of Grey, talte salgstallene for sig selv: Filmen omsatte for over 400.000 dollars på verdensplan i løbet af de første 10 dage efter premieren!

LÆS OGSÅ: Fifty Shades-bølgen: Tænk, at det stadig overrasker samfundet, at kvinder har en stor seksuel appetit

Og noget tyder på, at to'eren også bliver en biografbasker af de store. Traileren byder på både maskebal, shower-sex og eks-elskere, og vi er ikke i tvivl om, at der er lagt op til en hed omgang, når Dakota Johnson og Jamie Dornan igen spiller over for hinanden.

Efter sigende skulle Fifty Shades - I mørket også være mere thriller-inspireret end den første film, så selv hvis du ikke er til pirrelige kærlighedshistorier og mænd med hang til S/M, kan det være, det er værd at svinge forbi biografen (eller også kan det være undskyldningen for at lokke din bedre halvdel med). Og mon ikke, vi nok skal få rigeligt af det andet også.

LÆS OGSÅ: Fifty Shades - det synes vi på femina

Klik dig igennem billedgalleriet herunder, og læs de sjove - og måske overraskende facts - om Fifty Shades-filmene og skuespillerne i dem.

Kilde: Cosmopolitan, MTV UK, MTV

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_300x250px_5nr_0915.jpg

Læs også