Victoria
Victoria, 23 år, single i halvandet år, København.
Se, lyt & oplev

"Bachelor"-Victoria ville slet ikke med: Det hele startede som en joke

17. juni 2022
Af Anja Bruneskjold
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Den 23-årige psykologistuderende havde egentlig ikke regnet med at skulle være med i “Bachelor”. Men så blev hun overtalt.

Til en begyndelse var 17 kærlighedshungrende kvinder rejst til Caribien i håbet om at finde kærligheden i én af de to “Bachelor”-mænd, Kasper Skak og Philip Berg. 

Men mens flere kvinder kæmpede bravt om de eftertragtede roser, og nogle endda måtte gå tomhændet hjem fra roseceremonier og rejse hjem til Danmark, meldte to kvinder, Mette og Victoria, pludselig deres ankomst. 

Men faktisk var det slet ikke meningen, at sidstnævnte kvinde skulle have været en del af datingprogrammet: 

– Jeg tilmeldte mig egentlig som en joke til at starte med. Jeg sad en sen aften med min roomie, og vi kedede os helt vildt. Og så så vi et afsnit "Bachelor", og så tænkte jeg “fuck, nu gør jeg det bare”, forklarer Victoria og uddyber, at hun i øvrigt aldrig nogensinde havde overvejet, at det kunne blive en realitet, at hun blev udvalgt til at være blandt de kærlighedssøgende kvinder i programmet. 

Men så skete der alligevel noget. 

– Jeg sagde egentlig nej, da jeg gik videre til casting. Og så blev jeg overtalt efter de (casterne, red.) havde ringet mange gange, lyder det videre fra Victoria, der selvsagt endte med at give kærlighedseventyret en chance. 

Egentlig var det planen, at Victoria skulle være blandt de 17 kvinder, der til en start ankom til de luksuriøse omgivelser i Caribien. 

Men ligesom så mange andre blev også Victoria ramt af den smitsomme coronavirus – og hun måtte således tjekke ind i villaen senere. 

Se, hvordan det går Victoria og de andre kvinder i “Bachelor” tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Play. 

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.