Mette i Bachelor
Bachelor

Bachelor-Mette må undvære kys: Kasper Skak afslører særlig grund

8. juli 2022
Af Benedikte Brix
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Alt lader til at lægge op til et romantisk kys på den intime date mellem Kasper og Mette i “Bachelor” – men hvorfor holdt han sig tilbage?

Gåtur på stranden i vandkanten med solnedgangen og hinanden som udsigt.

Der er lagt i kakkelovnen til et meget romantisk første kys mellem Kasper Skak og Mette i denne uge i “Bachelor”.

Men ingen af dem tager initiativ til lidt kysseri.

– Der er en fortryllende stemning, og jeg har da også lyst til at kysse hende, siger Kasper Skak til SE og HØR, inden han forklarer, hvorfor han alligevel holder igen:

– Jeg har ikke brug for at kysse Mette for at bekræfte mine følelser for hende. Jeg vil hellere køre det op til en højere enhed, så det er lidt mere teasende. Hvis jeg venter, giver det endnu mere lyst.

Vil forsvare sig

Kasper Skak fortæller også, at der på dette tidspunkt stadig er flere kvinder inde i billedet.

– Jeg vil virkelig gerne give mig selv til flere, for på den måde kan jeg også bedre argumentere for, hvem der får roser, og hvem der ikke gør.

– Det betyder meget for mig at kunne forsvare mine valg, og det er spændende og udfordrende at se, hvor mange jeg faktisk har noget til fælles med. Alle har ting, man kan relatere til som værdier eller interesse i stjerner.

Dyb respekt for Philip

Modsat Philip Geisler Berg spreder Kasper Skak sin opmærksomhed ud over mange af kvinderne, og det mener han hverken er overfladisk eller falsk.

– Jeg er en pleaser, og det ligger naturligt til mig at kunne mærke helheden. Der er ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, og det ville være underligt, hvis Philip og jeg greb det ens an. Jeg har den dybeste respekt for ham – det giver ham nogle hug, men han argumenterer godt.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også