https://imgix.femina.dk/media/b2f8abe748d64eb5977aba81761d49bb.jpg
Se, lyt & oplev

Astrolog: Sådan bliver dåben på torsdag

13. april 2011
af Lejla Lindholm/redaktionen
foto: Hanne Juul/All Over
Astrolog Lejla Lindholm: "De royale tvillinger bliver empatiske og ansvarsfulde"

Mens Danmark venter spændt på at se den royale tvillingedåb torsdag d. 14. april, har astrolog Lejla Lindholm har taget i kig i stjernerne, for at se hvordan dagen vil forløbe. Samtidig afslører hun lidt om prinsen og prinsessens personlighed.

Hvordan bliver DIT næste år? Få lagt et personligt årshoroskop her

"Tvillingerne bliver både seriøse, ansvarsfulde og kreative væsener"
De nye tvillingebabyer er født i stenbukkens stjernetegn. Det fortæller, at de er seriøse, alvorlige, disciplinerede, og ansvarsfulde. Selvom de er født med 26 minutters mellemrum, så har de begge to en Fiske-ascendant, dog med den forskel, at den lille prinsesse har de to planeter Jupiter og Uranus ovenpå ascendanten. Det fortæller, at de er meget følsomme, empatiske, og medfølende væsener, og samtidig særdeles fantasifulde og kreative.

Hvordan bliver dit barns fremtid? Få lagt et horoskop her

"Prinsessen bliver kunstnerisk som sin farmor"
Prinsen vil udvise sine stenbukke karaktertræk, og få en voksen fremtid med at bruge sine medfødte ansvarsfulde og organisatoriske evner, og hvor den lille prinsesse nok vil vælge den mere kunstneriske livsvej. I og med at den lille prinsesse har de to før omtalte planeter ovenpå sin ascendant, så indikerer dette, at hun vil være den mest originale af de to.

"Tvillingerne vil opføre sig som mønsterbørn til dåben"
Tvillingernes horoskop står i et ansvarsfyldt aspekt til skæbneplaneten Saturn, og på torsdag hvor dåben finder sted, vil de for første gang få en fornemmelse af hvad det vil sige, at være født med et særligt ansvar, og derved også begrænsninger. Månen står i det fornuftige Jomfrutegn og indikerer, at de vil opføre sig ordentligt ved deres dåb. Der vil ikke være nogen ståhej, og de vil tværtimod opføre sig som mønsterbørn. Månen vil danne en opposition til den lille prins' Ascendant, hvilket fremhæver ham som den første fødte, og den første til at blive døbt.

Møder du drømmemanden til sommer? Stil astrologen et personligt spørgsmål her

"Jeg tror, at gæsterne vil være klædt i rødt, orange og gult"
Som en lille bibemærkning kan jeg ikke undgå at se, at der rent faktisk er hele fem planeter i Vædderens tegn ved deres barnedåb, som får mig til at tolke, at den røde farve, og måske orange/gul, vil være særdeles fremherskende ved deres dåb. Her mener jeg tøjet, som gæsterne har på

Læs også