https://imgix.femina.dk/media/article/1627-favoritbog.jpg
Se, lyt & oplev

Anbefaling: Den perfekte krimi til din sommerferie

5. juli 2016
af Mette Rou Lund
Sommerferien skriger på en god krimi, og Anne Grues debut "Noget for noget" er et virkelig godt bud. Så godt, at vi har udnævnt den til FEMINA Favoritbog - hvilket betyder, den kan blive din for bare 49 kr.

Er du vild med Anna Grues krimier om den skaldede detektiv Dan Sommerdahl, så vil du også elske hendes prisbelønnede debut, men vi må lige komme med en advarsel! Når du læser "Noget for noget", er der risiko for, at du bliver mistænksom over for dine naboer. For den "hjælpsomme" Jytte, der altid tilbyder at passe folks kæledyr og vande deres blomster, når de er på ferie, er typen, man IKKE skal lukke ind i sit hjem. Det er der flere, der har erfaret i ejendommen på Østerbro, hvor familien Agesen fortryder bittert, at Jytte havde frit spil i deres hjem, mens de var på ferie.

Jytte får snuset sig frem til en historie, som sladderpressen vil betale penge for, og så går det løs i den spændende krimi, hvor historien hele tiden tager nye drejninger, og det ender med et mord. Som i Dan Sommerdahl-krimierne er der både genkendelig hverdag, skarp dialog, relationssnask og troværdige karakterer, man kommer til at holde af.

Lige nu kan du købe "Noget for noget" for bare 49 kr. i Fakta, Super Brugsen, Kvickly og Løvbjerg.

https://imgix.femina.dk/fe_facebook_1200x650_04.jpg

Læs også