anamariia
Se, lyt & oplev

Anamariia Joulié fra "Balladen om kolonihaven" afslører nyt om kærlighedslivet

16. august 2023
af Alberte Ravn Skoglund
Foto: Martin Binnerup/TV 2
Kolonihaveejeren dropper huset i Jørgen Bertelsens Minde, da hun har købt et nyt med sin kommende mand.

Hele Danmark kom på fornavn med Anamariia Joulié Fragtrup, da hun over sommeren tonede frem på skærmen i TV 2-programmet "Balladen om kolonihaven".

Her kunne danskerne følge med i tv-deltagerens tilgang til livet og sin kolonihave, som var lidt anderledes end den, flere af de ældre kolonihave-ejere havde.

Anamariia Jouilé Fragtrup, der til dagligt arbejder med holistisk lysterapi og healing, forsøger blandt andet at styrke fællesskabet i foreningen gennem kinesisk åndedrætstræning.

Men siden kameraerne slukkede er der sket store ting for den 50-årige kolonihaveejer.

For kolonihaven i Haveforeningen Jørgen Bertelsens Minde, som Anamariia Joulié Fragtrup oprindeligt drømte om at male guld, er nu et overstået kapital for tv-deltageren.

Hun har nemlig købt et helt nyt kolonihavehus med sin forlovede, hvilket nok kommer som en overraskelse for mange seere, da hun i tv-programmet ikke nævner noget om sit kærlighedsliv.

Det fortæller hun til HER&NU.

- Jeg har købt en anden kolonihave sammen med min kommende mand. Det er sådan et rigtigt arkitekttegnet hus her i Aalborg, hvor vi må bo hele året rundt. Og jeg elsker det. Vi har været sammen i halvandet år og skal giftes næste år. Det har bare været et kæmpe skridt for mig at skulle tage og flytte sammen med ham. Han er min klippe, og jeg er bare så glad, fortæller hun til mediet.

Derfor er hun nu i fuld gang med at renovere huset, så hun kan få det solgt, fortæller hun.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også