5 spændende lydbøger
Annonce
Se, lyt & oplev

5 lydbøger, som får dit hjerte til at banke lidt hurtigere

7. september 2020
af Aller Creative Studio, annonce for FLAMINGO
Foto: Shutterstock
I en travl hverdag kan vi engang imellem have brug for en pause, hvor vi lader leverpostej være leverpostej – og i stedet lader os forføre af en feel-good-fortælling. Få fem bud på romantisk øreforkælelse lige her.
5 lydbøger, som får dit hjerte til at banke lidt hurtigere

For mange af os er pauser ikke bare kærkomne, men nogle gange helt nødvendige for at holde det høje tempo resten af tiden. Giv dig selv en god pause, så ofte du kan – og brug den til at nyde noget, der giver ro på systemet og får dig helt ned i gear.

Lydbøger er geniale, fordi du kan høre dem, mens du er på vej til og fra arbejde, ude at handle, når du sidder med noget kreativt eller går en tur i skoven. Her er fem forslag til lydbøger, der kan fylde øregangene med romantik.

I frit fald

Den fremadstormende advokat Charlotte møder en aften den tiltrækkende og charmerende Ignacio, som viser sig at sidde i ledelsen i det firma, hun ligger i juridisk krig med. Men tiltrækningen imellem dem lader sig ikke så let dulme af den grund. Forestil dig tv-serien ’Suits’, hvis den foregik i Stockholm – med en stærk kvindelig hovedperson, masser af storbystemning og dampende romantik.

Hvilke emner? Kærlighed, advokat, storby

Lydbog i frit fald

'I frit fald' af Helene Holmström, 85 kr. Køb her

Jagten

De er lige flyttet sammen i et bofællesskab, han er arrogant og slet ikke hendes type. Alligevel er der et eller andet ved den sexet-nørdede Colin Fitzgerald, som får alting i Summer til at slå gnister – også selv om han tydeligvis ser hende som overfladisk og blank. Summer forsøger at fokusere på sit nye studie, men på trods af misforståelser og modstand er det svært helt at komme uden om ham Fitzy. En klassisk romantisk roman af romantikdronning Elle Kennedy om unge voksne og om at finde kærligheden, hvor man mindst venter det.

Hvilke emner? Flirt, studerende, forelskelse

Jagten lydbog

'Jagten' af Elle Kennedy, 85. Køb her

Fra dette øjeblik

Forestil dig, at din mand er død – og så en dag dukker hans charmerende tvillingebror op og slår sig ned i den lille by, du bor i. Den situation finder hovedpersonen i Melanie Harlows romantiske roman sig selv i. Det er en gribende og romantisk historie om sorg, men også om livet, der går videre – med alt hvad det indebærer af udfordringer, tvivl, spirende håb og ny kærlighed.

Hvilke emner? Kærlighed, sorg, begær, familie

Fra dette øjeblik lydbog

'Fra dette øjeblik' af Melanie Harlow, 85 kr. Køb her

Søde, røde sommerdrømme

Selv om sommeren er ovre, er der god grund til at holde fast i følelsen lidt endnu. Allerhelst sammen med Christoffer Holsts roman om journalisten Cilla, som efter et break-up flytter til en ø i skærgården, hvor alting virker så roligt og idyllisk. Men så bliver en ung pige dræbt, og Cilla får pludselig en rolle i efterforskningen – sammen med politimanden Adam. En krimi af den romantiske slags – lige til at putte i ørerne og lade sig forføre af.

Hvilke emner? Flirt, efterforskning, romantik

Søde, røde sommerdrømme lydbog

'Søde, røde sommerdrømme' af Christoffer Holst, 85 kr. Køb her

Begynderheld

Ikke alle heltinder er impulsive og forførende drømmere. Kit er en stabilitetshungrende, naturvidenskabelig akademiker, som sammen med sine bedste veninder godt nok har vundet en milliongevinst i Lotto, men har brugt sin del på fornuftigt at købe sit eget hus. En rekrutteringsekspert med et tilbud om et job mange tusinder kilometer væk er derfor ikke hendes største drøm. Men det viser han sig måske at være alligevel … Forvent ikke en historie om intenst begær ved første blik, men om hvordan kærligheden kan dukke op, selv når vi ikke leder efter den.

Hvilke emner? Forelskelse, veninder, fornuft og følelse

Begynderheld lydbog

'Begynderheld' af Kate Clayborn, 85 kr. Køb her

Romantiske lydbøger

Er du vild med at læse eller lytte til romantiske underholdningsromaner? Forlaget FLAMINGO er Gyldendals forlag dedikeret til bøger, der forfører. Her er romance-romaner om kærlighed lige fra den hverdags-genkendelige til den super glamourøse slags. Se mere – og lyt eller læs med – flamingobooks.dk

Læs også