https://imgix.femina.dk/media/article/foraarslig2.jpg
Se, lyt & oplev

5 gode grunde til at læse "Forårslig" i weekenden

4. februar 2016
af Mette Rou Lund
"Forårslig" er en af FEMINAs Favoritbøger, som du kan købe, hvor du køber FEMINA. Bogen er skrevet af den svenske forfatter Mons Kallentoft, som har haft stor succes med sin krimiserie. Men det er ikke (kun) derfor, du skal læse den. Her er de fem vigtigste grunde til at bruge weekenden på at læse ”Forårslig”.

1. Du får spænding fra start til slut, men du får også serveret samfundskritik på en interessant og tankevækkende måde. Og så er det jo ok, at du ikke lige når andet den weekend (hej-hej oprydning).

2. Du kommer i tanke om, at dit liv faktisk er ret ok. Selv på en mandag. I hvert fald bedre end kriminalkommissær Malin Fors’ liv. Hun skal både opklare en sag om en bombe, der springer midt på torvet i Linköping, være mor til sin teenagedatter, tøjle sin jalousi - og som tidligere alkoholiker skal hun ignorere en overvældende trang til tequila.

3. Du bliver lige mindet om, hvorfor det er en rigtig dårlig idé at give efter for jalousiens grønne monster.

4. Du bliver ekstra glad for din familie, både dine børn og forældre. Jo, også dine forældre. Den er god nok.

5. Du får lyst til at afsløre alle dine hemmeligheder, så de ikke ødelægger noget for dig og dem, du elsker. Bare gør det. Men IKKE på Facebook.

Favoritbog
”Forårslig” er en del af FEMINAs favoritbogskampagne. Det betyder, at du kan købe bogen til kun 49 kr. dér, hvor du også får dit FEMINA, i Kvickly, SuperBrugsen, fakta og udvalgte Dagli’Brugsen-butikker.

Psst...!
Er du blevet vild med Malin Fors-karakteren, så er det så heldigt, at Mons Kallentoft har skrevet flere krimier med Malin i front - Sommerdøden (2008), Midvinterblod (2008) og Høstoffer (2010) – der er ingen årstid, der er fredet hos Mons Kallentoft.

Læs også