https://imgix.femina.dk/media/064f39a35275439dbd14a34c52769107.jpg
Se, lyt & oplev

3 kærligheds-bøger du skal læse

18. september 2009
af Julia Lahme
Sæt dig i sofaen eller i din bedste stol med en pakke kleenex, og tag med på en romantisk rejse i den litterære verden

For romantiske realister
Her er chick lit-romanen til alle os, der efterhånden er blevet så relativt voksne, at vi har opgivet at shoppe alle bekymringerne væk i New York og bagefter blive reddet af en rig - og lækker, gerne adelig - mand. Den rette beslutning handler nemlig om, hvordan man bærer sig ad med at finde manden i sit liv, som voksen kvinde med børn - helt almindelige, fantastiske og virkelig besværlige børn!
Jill Mansell, "Den rette beslutning", Thaning & Appel.

Svulstig kærlighedscocktail
Hvis du holder af hele den bølge af historiske romaner med religiøse mysterier, så er Kathleen McGowans Kærlighedens bog skrevet til dig. Romanens ene halvdel foregår i nutiden med vores modige heltinde Maureen i front, mens hun opklarer et af kristendommens store mysterier. Den anden del foregår i 1000-tallets Italien, og begge dele er flettet fantastisk sammen.
Kathleen McGowan, "Kærlighedens bog", Lindhardt og Ringhof, er udkommet.

Ha' en kleenex klar
Scenen i "Sex and the City"-filmen, hvor Carrie læser højt for Mr. Big af en bog med kærlighedsbreve fra store mænd, har inspireret til udfærdigelsen af en bog med netop den titel, Kærlighedsbreve fra store mænd, redigeret af Ursula Doyle. Bogen indeholder digteres, politikeres, kongers og fyrsters fantastiske breve til de kvinder, de elskede, og kan slå en tåre af selv den mest antiromantiske læser. Nyd den med en kølig flaske hvidvin og en æske kleenex ved hånden.
Ursula Doyle, "Kærlighedsbreve fra store mænd", Thaning og Appel, er udkommet.

Se også:
Vidunderlig bog: Mennesket er en stor fasan i verden
Hæsblæsende spændingsroman

Læs også