3 gode serier med læger du skal se
Se, lyt & oplev

3 gode serier (med læger), du skal se

31. juli 2019
af Louise Kidde Sauntved
Har du fået hedeslag, eller får varmen måske dit hjerte til at banke lidt hurtigere, så kunne det lyde, som om du trænger til en besøg hos lægen. Her kommer 3 bud på gode lægeserier lige til at streame – også på stranden eller i sommerhuset.

3 GODE SERIER (MED LÆGER), DU SKAL SE

Chicago Med, sæson 3 Det er blevet tid til endnu en omgang på Chicagos travle skadestue – og ikke mindst et gensyn med Oliver Platts Sherlock Holmes af en chefpsykiater – der, som fans vil vide, blev skudt i forrige sæson, men heldigvis overlevede.
New Amsterdam, sæson 1 I New Amsterdam bliver den idealistiske læge Max ansat som chef på det berømte, men nedslidte hospital New Amsterdam. Han kommer med en klar dagsorden: Det forsømte sted skal reformeres, og alle skal sikres optimal pleje. Det er selvfølgelig på ingen måde særlig let.
The Good Doctor, sæson 1 Barnestjernen Freddie Highmore er blevet voksen og spiller nu den krævende hovedrolle i The Good Doctor som en ung læge med autisme, der ansættes på et prestigehospital, hvor det hurtigt viser sig, at hvad han mangler i sociale kompetencer, har han i den mest overlegne viden. Om alt. Alle tre serier kan streames på Viaplay. LÆS OGSÅ: 3 serier, du skal se med veninderne
https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også