https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1334-cph-food-festival.jpg
Se, lyt & oplev

10 dages madfest med Copenhagen Cooking

19. august 2013
af Susanne Gustafsson
I år er det 9. gang Copenhagen Cooking sætter fokus på det gastronomiske. Copenhagen Cooking varer fra fredag d. 23. august til søndag d. 1. september.

Der er mere end 100 arrangementer at vælge imellem for de lækkersultne, nysgerrige og sociale, for der er nemlig særligt fokus på ”social food” i år. Og noget af det dejligste sociale samvær er jo netop omkring et bord med skøn mad.

23.-26. august kan du møde 5 af Singapores bedste kokke, når de kokkererer på Vesterbros Torv, og smage det bedste fra Singapores køkken, et resultat af et samarbejde mellem Claus Meyer og restaurant Namnam. Vil du selv i kast med Singapore-køkkenet, holder Meyers også madlavningskurser.

24.-25. august kan du både være social, få smagsoplevelser og få en snak med både kokke og fødevareproducenter på Nordic Taste ved Den Sorte Diamant.

24.-25. august kan de virkelig nørdede lægge vejen forbi Refshaleøen, hvor der er MAD Symposium, og hvor nogle af verdens bedste kokke snakker idéer med René Redzepi (kræver billet).

24.-25. august er der Arla food fest – en magisk madfest for større børn og deres forældre i Kongens Have, hvor alle kan prøve at lave mad, deltage i Meyers madmodsløb og lytte til bl.a. Shaka Loveless, Duné og Barbara Moleko. Det skal nok blive sjovt!

28., 29., 30. og 31. august kan du gå under jorden i cisternerne under Søndermarken i selskab med Mette Martinussen (Madeleines Madteater) og Mads Refslund (tidligere Noma, nu Acme i New York) og opleve det ypperste af madkunst og glaskunst i skøn forening.

Hip hip hurra for det sociale måltid
Som nævnt er der fokus på social food på Copenhagen Food i år, så gør dig klar til spise ved langborde, eksotiske gadekøkkener eller mobilkøkkener rundt omkring. Det italienske supermarked Supermarco rykker i samarbejde med en række af Københavns restauranter ud på gader og pladser med mobilkøkkener, hvor du kan købe god mad for få penge.
Mangfoldigheden er stor, og du kan vælge og vrage mellem bl.a. temaerne Social Food, Fint skal det være, Grøn revolution, Mad i børnehøjde og meget meget mere, som byder på alt fra kogeskoler til debat om madspil.

Se hele programmet på www.copenhagencooking.dk og følg Copenhagen Cooking på facebook

Læs også