https://imgix.femina.dk/media/article/sh-02910.jpg
Popkultur

Så brast kærligheden

8. september 2015
af Britta Bjerre
Åh, så gik den ikke længere for grevinde Alexandra og Martin. Efter otte års ægteskab skal parret skilles, har grevindens advokat meddelt i en pressemeddelelse.

Martin betyder det, at to halve giver mere end en hel...

Så smukt talte grevinde Alexandra om sin mand, da hun blev interviewet i SØNDAG for tre år siden. Nu skal parret skilles. Efter otte års ægteskab.
Ifølge en pressemeddelelse fra grevindens advokat er Martin Jørgensen flyttet ud af parrets fælles hjem.

I galleriet ovenfor kan du følge Alexandra fra dengang til nu.

Læs også: Sådan holder Alexandra sig i form

Kærligheden? Martin?

Kærligheden? Martin? Aldersforskellen på 14 år: Hvordan runder vi af uden at tale om det, spurgte vi i SØNDAG dér for tre år siden.
Og grevinden svarede dengang:

- Jeg er kun glad for at tale om Martin. Han bakker op om alt, hvad jeg står for og har taget imod børnene med åbne arme, ligesom de har taget imod ham, hvilket er et kæmpe cadeau til det menneske, han er.

- Han er min dejlige mand, min soulmate og min bedste kritiker.

Aldersforskellen?

Og aldersforskellen?

– Jeg synes jo ikke, at kærligheden har et bestemt format eller en bestemt aldersforskel, der er den eneste rigtige. Kærlighed har mange ansigter og mange former. Og ja, Martin er yngre end mig, og det er nu engang den kærlighed, vi har fundet os selv i, og som virker godt for os. Faktisk bemærker vi den slet ikke selv.

– De tanker, jeg gjorde mig i begyndelsen, var, at han måtte acceptere os for dem, vi er: at jeg kom med to børn, ikke med hvilke som helst to børn, jeg kom med de to, og var han tilfreds med det? Men jeg ved idag, at han er mere end lykkelig for det, vi har.

- Det hjælper også mig til at få den indre ro, jeg har, at jeg ved, han er der for mig uanset hvad!

Det var altså Alexandras ord for tre år siden. Nu er kærligheden forbi.

Læs også: Alexandra om at være +40

Alexandra i rødt

Første gang danskerne mødte grevinde Alexandra, der dengang var 31 år, var den 31. maj 1995, da hun blev præsenteret som prins Joachims forlovede og ramte Danmark i hjertekulen, som hun stod dér i sin røde spadseredragt.

Prins Joachim og Alexandra blev gift i 1995, blev separeret i 2004 og skilt i 2005. I 2007 giftede Alexandra sig med fotograf Martin Jørgensen.

Står du også midt i en skilsmisse? Her er psykologens tips til at komme igennem det

Læs også