https://imgix.femina.dk/media/article/kobberbryllup-17.jpg
Popkultur

Royal kærlighed: Tillykke med kobberbrylluppet

14. november 2016
af redaktionen
foto All Over Press
Stort tillykke til Frederik og Mary, som mandag d. 14 november kan fejre kobberbryllup. Vi fejrer dagen med et tilbageblik - klik dig gennem det store galleri med billeder fra blandt andet deres storslåede og romantiske bryllup

Stort tillykke til Frederik og Mary, som mandag d. 14 november kan fejre kobberbryllup. Det er allerede 12,5 år siden, at Mary og Frederik kunne sige ja til hinanden i Vor Frue Kirke. Der var højt humør i gaderne den dag i maj, og danskerne stod parate med lykønskninger, da kronprinsparret kom ud ad kirken for at begynde den traditionelle karettur.

Vi er vilde med kronprinsesse Marys mange smukke kjoler. Vi har samlet de flotteste i et stort galleri. Klik her og se de mange kjoler!

Kærlighed under OL

Den royale kærlighedshistorie begyndte i 2000, da Frederik rejste til Sydney for at deltage i de Olympiske Lege – og netop denne tur endte med at være en af de mest betydningsfulde i hans liv – her fandt han nemlig kærligheden. Under legene var Frederik en aften på caféen Slip Inn, og her blev han introduceret for den smukke Mary Donaldson, som han forelskede sig i med det samme. Grundet royalt ansvar og pligter tog han tilbage til Danmark, men der gik ikke mere en tre uger, så hoppede han på flyet og var tilbage til Australien – tilbage til Mary.

D. 8. oktober 2003 kunne en glad kronprins så præsentere Mary Donaldson for den danske presse som sin forlovede.

Kærligheden der består

Selv efter 12,5 år med pligter ud over det sædvanlige, fire børn og et liv i mediernes søgelys, så lyser kærligheden stærkt ud ad Mary og Frederik.

Der skal lyde et stort tillykke herfra os på SØNDAG!

Læs også