Den nye, danske app, RejsUd, er fuld af inspiration til alle ferieformer - krydstogt, vandreferie, storbyferie og ferier, som selv den fladeste pengepung kan være med på.
Rejser

Vind en rejse til London med den nye rejse-app RejsUd

9. marts 2017
af Karna Bunk-Jensen
foto: All Over Press, Spies
Den nye danske app, RejsUd, samler alle de bedste rejseartikler og fif til ferien i ét inspirerende rejseunivers, som kan opleves gratis på mobil og tablet.

Findes der noget bedre end at rejse? Så skulle det da lige være at drømme om at rejse – hvide sandstrande, spændende storbyer og eksotisk natur står som oftest øverst på ønskesedlen, når vi lægger planer for alle de mange ferier, vi gerne vil på. Men hvor vil du egentlig gerne hen? Hvis du også ofte ender med at sidde fast i netop det spørgsmål, så har vi gode nyheder.

Hent RejsUd og få adgang til et væld af inspirerende rejseartikler fra nogle af Danmarks dygtigste rejsejournalister.

Gratis, dansk rejse-app

RejsUd er en helt ny, gratis app med rejseartikler og ferieinspiration, som kan læses direkte på din tablet og smartphone. Her finder du et rejseunivers med inspiration til alle ferieformer - både den forlængede weekend, den aktive ferie og rejseoplevelser, som selv det fladeste feriebudget kan være med på. Gå på opdagelse i fortællinger fra Nordkap såvel som Langeland, og find ud af hvor du skal bo, spise og sove på rejsen til Barcelona.

Vind en storbyferie!

Download RejsUd-appen til din smartphone eller tablet – så får du samtidigt mulighed for at deltage i konkurrencen om en storbyferie til London for to fra Spies til en værdi af 6.000 kr.

Sådan downloader du app'en:

1. Gå ind i App Store eller Google Play.2. Skriv RejsUd i søgefeltet.3. Tryk hent og vent, mens app’en downloades. 4. Tryk på RejsUd-logoet, der er dukket op på din skærm. Nu åbnes RejsUd, og du kan gå på opdagelse i artiklerne eller deltage i konkurrencen.
https://imgix.femina.dk/media/5f78e9aef7e4489baef8630390cfa718.jpg

Læs også