hotel
Rejser

Verdens bedste hotel er kåret

11. maj 2016
af Anne Axholm
Mangler du inspiration til sommerferien eller julerejsen? Kræsne hotelgæster fra hele verden har for nylig kåret kongepaladset Umaid Bhawan i Jodhpur, Indien, som verdens bedste sted at være gæst. Også popdronningen Madonna og rockstjernen Mick Jagger er fans af det gamle indiske kongepalads.
https://imgix.femina.dk/madogbolig/umaid-bhawan.jpg
Foto: Hotels.com

Lev som en konge eller dronning. Sænk dig ned i et badekar skåret ud af et enkelt stykke lyserød marmor. Ring efter din personlige butler, mens du slænger dig i sofaer i leopardskind (- dog i dag uægte). Eller snup en svømmetur i de mange swimmingpools, mens påfuglene går zen-agtigt rundt. Det er luksus, hvis du spørger Tripadvisors kræsne brugere over hele verden. Sammen har de valgt det gamle kongepalads, Umaid Bhawan, i Jodhpur, Indien, til verdens bedste hotel.

Byen er kendt for sine mange lyserøde paladser og Umaid Bhawan hører til en af de allerstørste private ejendomme – ikke bare i Indien, men i hele verden. Tripadvisors rejsebrugere er ikke alene om begejstringen for paladset, som i det daglige styres af Indiens store Taj Hotel Group. Både Rolling Stones-frontfiguren Mick Jagger, popstjernen Madonna og Hollywood-stjernen Brad Pitt er jævnlige gæster i de glamourøse omgivelser, som stadigvæk er ejet af den lokale indiske kongefamilie – også kaldet Maharajhaens familie. Og de royale bor stadig i en del af paladset.

”Jeg fortæller altid personalet, at de aldrig må glemme, at stedet er ikke kun et hotel – det er også mit hjem,” fortæller Singh, der er direkte efterkommer af den oprindelige Maharajha til CNN Travel.

LÆS OGSÅ: #FollowMeTo | Se de utrolige rejsebilleder

shinta mani
Foto: Shintamani.com

På anden pladsen har Tripadvisors brugere udpeget Shinta Mani Resort, som også ligger i et gammelt historisk område, Siem Reap, i Cambodia, som er mest kendt for de gamle templer Ang Kor Wat. Hotellet er bygget i kolonistil og ligger centralt i det gamle franske kvarter.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/bellevue-syrene.jpg
Foto: Bellevue.it

På tredjepladsen kommerdet 200 år gamle hotel Bellevue Syrene, som ligger i Sorrento ved Amalfikysten i Italien. Her er romerske søljer, farvestålende værelser med en grundtone af hvidt-hvidt og i en af suiterne er der indbygget et bassion i forlængelse af soveværelset, som har rå klippevægge.

LÆS OGSÅ: REJSEGUIDE | Malaysia

nyhedsbrev

Læs også