Scandlines
Annonce
Rejser

Spaophold i Tyskland: 3 skønne wellnesshoteller, du skal besøge

20. marts 2023
Annonce for Scandlines. Foto: Unsplash
Kom helt ned i gear på et af Tysklands spændende wellnesshoteller. Vi guider til tre lækre spahoteller i den nordlige del af Tyskland, som du nemt kan komme til med færgen – og som er meget billigere end herhjemme.
Scandlines

Foråret lader vente på sig, og det giver os lyst til lidt ekstra på selvforkælelseskontoen. Et spaophold i Tyskland er den perfekte mulighed for at lade op – og få catchet up – med en god veninde eller ven.

Vores nabo mod syd er nemlig lidt af en overset juvel, når det kommer til spaophold. Med sin smukke natur og billigere priser har Tyskland masser at byde på, når det kommer til afslapning og wellness.

Tag din ven eller veninde med på et fantastisk spaophold, og regenerer på et af Tysklands lækre wellnesshoteller.

Tag færgen til Tyskland hurtigt, nemt og billigt

Kom helt ned i gear med en kop kaffe til synet af bølgeskvulp så langt øjet rækker. Tager du færgen til Tyskland, får du en oplagt pause på vejen.

Du kan sejle med Scandlines til Tyskland fra enten Rødby (sejltid: 45 minutter) eller Gedser (sejltid: to timer). Med Early Booker får du bilen med fra kun 375 kr., så der er penge tilovers, som kan bruges til at købe en god flaske vin eller dine favoritsnacks i BorderShop.

Scandlines

I Tyskland er alt fra spaophold til kulturelle oplevelser op til 24 % billigere* end herhjemme. Det giver dig mulighed for at give den ekstra gas med alt fra lækre behandlinger til champagne, når du for eksempel skal på en afslappende miniferie med vennerne eller din bedre halvdel. Find inspiration og book din færgebillet lige her – det starter med en sejltur.

*Jf. Eurostadt analyse 2021

1. Landlig luksus

Intens afslapning, beroligende omgivelser og havudsigt over Vesterhavet. I den tyske region Nordfrisland ligger det hyggelige Hotel Lundenbergsand med stråtag og historiske badehotel-vibes.

Om du er til massage eller mudderbad, så har Lundenbergsand det, du drømmer om. Spaområdet tæller blandt andet dampbad, massage, panoramapool, privat jacuzzi og sauna – foruden flere forskellige skønhedsbehandlinger med luksushudplejeserien Babor, der er fremstillet på naturlige ingredienser. Du kan også dyrke yoga i det smukke fyrtårn med 360 graders panoramaudsigt.

Find inspiration til Lundenbergsand og andre skønne kursteder i Nordtyskland her.

2. Balinesisk storbyferie

Er du til storbyferie blandet med ø-luksus, så er Vabali Spa og Hotel noget for dig. Hotellet ligger som en lille oase i pulserende Hamborg, hvor der venter skønne oplevelser både inden og uden for hotellet.

På hotellet kan du efterlade hverdagen udenfor og nyde de luksuriøse omgivelser i selskab med antikke skulpturer og fletkurve i bedste Bali-stil. I det flere etagers saunaområde kan du dyppe dig i en af de skønne pools, få en ceremoniel massage, få varmen i en af de 13 forskellige saunaer eller slappe af foran pejsen.

Skal du uden for hotellet, kan det anbefales at besøge områderne Karolinenviertel og Sternschanze, der er fyldt med gode shoppingmuligheder, hyggelige caféer, lækre barer og masser af tysk historie.

Find også Vabali Spa i Berlin og inspiration til andre lækre spasteder i Tysklands storbyer her.

Scandlines

3. Renæssanceidyl på slottet

Har du en lille Marie Antoinette-drøm, der ikke er gået i opfyldelse endnu, så er det på tide til at komme afsted. Kun få hundrede meter fra vandet i den lille by Ralswiek ligger det franskinspirerede renæssanceslot, Schlosshotel Ralswiek, fra 1890’erne med tårne og spir som taget ud af en Disney-film.

Start dit royale eventyr i spaområdet, hvor du finder ægte historisk slotscharme i både poolområdet og i saunaen. Her finder du også et imponerende udvalg af massager og skønhedsbehandlinger. Prøv for eksempel et havtornsoliebad, et Kleopatrabad eller en hot stone-massage.

Har du brug for lidt frisk luft efter dén omgang, kan du gå en tur gennem slotsparken og ned til vandet, hvor der er en fantastisk udsigt over vandet. Slut aftenen af med at smække benene op og læs en bog foran pejsen.

Find inspiration til lækre spaophold i Rügen her.

Læs også