Sov godt på flyet
Rejser

Sov godt på flyet

1. juni 2015
af Where2Go
Der findes næsten ikke noget bedre end at rejse til fjerne destinationer, men det er så ærgerligt at få en dårlig start på sin tur, ved ikke at kunne sove ombord på flyet. Vi har samlet de bedste tip til en behagelig flyvetur.

Rejsesitet Where2Go ved om nogen, hvordan man skal indrette sig, hvis man vil have en ordentlig flyvetur. Vi har her samlet deres bedste tips:

1. SID DET RIGTIGE STED

Vælg en vinduesplads, hvor du nemt kan læne dig mod væggen og selv bestemme, om der skal være rullet ned for vinduet eller ej. Lad pladsen være væk fra toiletterne og undgå en plads bagerst, da sæderne oftest ikke kan lægges ned.

2. UNDGÅ KAFFE

Søvnproblemer grundet kaffe bliver forværret, når man flyver. Til gengæld kan et glas vin eller øl hjælpe dig med at slappe af – men drik med måde, da beruselse har den modsatte effekt og medfører tømmermænd.

3. HAV DET RIGTIGE UDSTYR MED

Tøj
Vælg behageligt tøj uden generende sømme og i materialer som bomuld. Medbring tørklæde til halsen så du ikke bliver forkølet af den kolde og tørre luft fra aircondition.

Nakkepude
Skåner din nakke, så du slapper bedre af og undgår at få ondt i nakken efterfølgende.

Ørepropper
Lukker af for din sidemands hosten, babyskrig og snakkechartollet bag dig.

Sovemaske
Snyder kroppen til at tro, at det er mørkt. Gå efter en model der sidder tæt, men ikke strammer. På IN elsker vi de smukke silkesovemasker fra Holistic silk, der fås her.

Kompressionsstrømper
Afhjælper hævede ben og uro. Hold dog stadig benene i gang ved at vrikke med fødderne, bukke benene og gå ture.

Læs også