Andalusien - blomster og bygninger
Rejser

SØNDAGs læserrejse til Andalusien

4. september 2017
Mandag, 4. september 2017 - 13:30 - af: Rejseredaktionen, Foto: PR
Få et afbræk fra vinteren med tre ugers ferie på Den Spanske Solkyst - Andalusien, hvor solen skinner tre gange så meget som i Danmark. Basen er et nyrenoveret firstjernet hotel i Benalmádena, der byder på de perfekte rammer til afslapning og oplevelser. I rejsen er inkluderet halvpension og to spændende udflugtsdage.

Stinne Bjerre; chefredaktør på SØNDAG

Spanien har alle dage været et af danskernes yndlingsrejsemål, og det kan jeg godt forstå. For mit eget vedkommende har Spaniensbesøgene bragt mig til både Mallorca, Barcelona og Den Spanske Solkyst. Det sidste er dog så mange år siden, at alt nærmest må have ændret sig. Men alligevel; min varmeste anbefaling.

Nyd det solrige Andalusien 

Med tre ferieuger på hånden har du rig mulighed for at opleve Sydspaniens skønne – og mange endda verdensberømte – kulturelle skatte, og samtidig have god tid til at slappe af på egen hånd og nyde det spanske klima. 

 
 

På udflugterne med dansk­talende rejseleder vil du besøge Andalusiens hovedby Málaga, der sprudler af liv og muligheder. Byen er et sandt eldorado for den kulturinteresserede, den shoppinglystne og den madglade.

Fristende spisesteder, butikker, og museer findes i hobetal, og der er nok at tage fat på. Vi tager en byvandring, besøger Picasso-museet og nyder en god frokost sammen.

Er du ikke færdig med Málaga efter denne udflugt, kan du nemt tage en bus nær hotellet direkte ind til byens centrum på godt en halv times tid.

Heldagsudflugten til Córdoba byder på et besøg i byens stolthed La Mezquita – den berømte katedral og moské. Efter en tur rundt i den jødiske bydel og det historiske centrum er der frokost på en lokal restaurant og tid på egen hånd i Córdoba, inden vi kører retur til Solkysten. 

Læs mere om at rejse til Andalusien her

Ønsker du at opleve mere i selskab med den dansktalende rejse­leder, tilbydes to tilkøbsudflugter. Den ene udflugt går til den hvide by Mijas, efterfulgt af et besøg i bjergbyen Pizzara, hvor vi besøger en økologisk appelsinlund og stiller sulten med en hjemme­lavet paella.

Den anden tilkøbsudflugt er en eksotisk heldagstur til Marokko på den anden side af Middelhavet.

22 dages læserrejse til Andalusien 

Rejsen inkluderer:

  •  Fly København-Málaga t/r. 

  • Ophold på det firstjernede Hotel Ibersol Alay m. balkon og skrå havudsigt i Benalmádena. 

  • Halvpension inkl. et glas vin til middagen.

  • To udflugter inkl. frokost.

  • Transport if. program.

  • Dansktalende rejseleder på udflugter og lufthavnstransfer t/r.

Rejselederen vil desuden have træffetid på hotellet på nærmere fastsatte tidspunkter.

De to tilkøbsudflugter:

  • Mijas og frokost hos lokal bonde: 550 kr.
  • Heldagsudflugt til Marokko inkl. frokost: 875 kr.
  • København: Priser fra 9.495 kr. 
  • Aalborg: Priser fra 9.995 kr.

Rejs i november, januar og februar.

Læs mere og book læserrejsen til Andalusien her