https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/b3c1d9c8dd024788a5c009fc634f149c.jpg
Rejser

Smukt designhotel

4. oktober 2011
af Lone Gjørtsvang
Det 4-stjernede Hotel Scandic i Småland er unikt indrettet med flotte designmøbler.

Det 4-stjernede Scandic Värnamo skiller sig ud fra andre Scandic hoteller ved at være udsmykket med flotte designmøbler overalt. Hotellet ligger centralt i Värnamo i gåafstand til natur, shopping og forskellige aktiviteter. Värnamo har en lang tradition indenfor møbelfremstilling, så tag dig tid til at besøge de spændende udstillinger og butikker med møbeldesign.

Flotte rum

Hotellet har tre suiter på 58 og 63 kvadratmeter, som hver især er indrettet af henholdsvis Bruno Mathsson, Källemo og Svenssons i Lammhult. Det er ren luksus med masser af plads og til en overkommelig pris.

Læs om Bruno Mathsson HER

Vil du bo som man gjorde i 50'erne er der også mulighed for dette. 50-tals værelset er et stort dobbeltværelse, som er en kopi af hvordan hotellets værelser oprindeligt var designet ved indvielsen i 1955.

Tid til at slappe af
Udover at shoppe kan du også tage på vandrertur i Store Mosse Nationalpark, eller snuppe en runde golf i Värnamo golfklub. Gå ikke glip af et besøg i kunst- og designhaven, Möbelriket (møbelriget), som også har givet inspiration til indretningen af hotellet.

Læs mere om hotellet HER

Trendy møbler
Nogle af møblerne på hotellet kommer fra møbeldesign-virksomheden Källemo, hvor lokale møbeldesignere udstiller deres møbler i showrum, hvorefter møblerne alt afhængig af efterspørgsel produceres til salg.
Se nogle af møblerne HER.

Læs også om andre hoteller i Småland:

Hotellet har tre suiter på 58 og 63 kvadratmeter, som hver især er indrettet af henholdsvis Bruno Mathsson, Källemo og Svenssons i Lammhult. Det er ren luksus med masser af plads og til en overkommelig pris. Læs om Bruno Mathsson Vil du bo som man gjorde i 50'erne er der også mulighed for dette. 50-tals værelset er et stort dobbeltværelse, som er en kopi af hvordan hotellets værelser oprindeligt var designet ved indvielsen i 1955. Udover at shoppe kan du også tage på vandrertur i Store Mosse Nationalpark, eller snuppe en runde golf i Värnamo golfklub. Gå ikke glip af et besøg i kunst- og designhaven, Möbelriket (møbelriget), som også har givet inspiration til indretningen af hotellet. Læs mere om hotellet Læs også om andre hoteller i Småland:

Hotel Smålandsidyl

IKEASs univers

Forkælelse i glashotel

IKEASs univers

Forkælelse i glashotel

Forkælelse i glashotel

Læs også