https://imgix.femina.dk/media/124c743d241e47a8a6ce6c7f8bfe8411.jpg
Rejser

Romantik på First Hotel Kong Frederik

15. februar 2011
af Redaktionen
First Hotel Kong Frederik hører til blandt de absolut mest klassiske og historiske hoteller i hovedstaden med blot få minutters gang til Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Se de skønne billeder fra hotellet her

Oprindeligt var First Hotel Kong Frederik 2 pensionater som med tiden blev til hoteller. I 1880 gik hotellerne under navnene Industrihotellet & Hotel de Boulevard. I 1898 blev der fortaget en omfattende ombygning af begge hoteller og 2 år senere genåbnede disse som Hotel Hafnia & Hotel Kong Frederik og var i mange år konkurrenter. I 1973 ønskede ejerne ikke at drive hotellet videre og bygningen blev i den forbindelse solgt til Hotel Kong Frederik. Begge bygninger genåbnede i 1976 under det fælles navn Hotel Kong Frederik. Hotellet er opkaldt efter Kong Frederik d. 7. Hotel Kong Frederik er igennem årene løbende blevet renoveret. Værelser og facade har bibeholdt hotellets klassiske engelske stil og charme.

Det er vanskeligt ikke at føle sig som en del af historien, når man ankommer til First Hotel Kong Frederik i hjertet af København. Allerede i receptionen møder man to tavler, der hænger som vidnesbyrd om de kendte, som i tidens løb har været gæster på hotellet. Navne som Judy Garland, Victor Borge, Sammy Davis Jr. og Marlene Dietrich. Historien fortæller, at den tyske sangerinde og skuespiller Marlene Dietrich ved flere ophold på First Hotel Kong Frederik i forbindelse med sine koncerter, gennem tiden fik et nært og varmt venskab med hotellets direktør som holdt indtil hendes død. Nyd historiens vingesus som sidder i hotellets mure og et historisk ophold på First Hotel Kong Frederik.
Se mere på www.firsthotels.dk/kongfrederik

Vind en overnatning for 2 her>>>

Læs også