https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/07/28/richmond/richmond-stor.jpg
Rejser

Richmond - på landet i London

6. juli 2012
af Hanne Høiberg
Foto: VisitRichmond, Hanne Høiberg, RBG Kew, Petersham Nurseries
Ingen tvivl om at der vil være masser af tumult i London i forbindelse med OL. Til gengæld er der en ganske anderledes ro i provinsidyllen Richmond. En halv time med undergrundsbanen og du er nærmest på landet i bydelen ved bredden af Themsen

Rejs med SØNDAG

Lige nu finder du masser af skønne rejser til England - for eksempel en unik rejse med bbesøg i Downtown Abbey. Læs mere her!

Har du brug for en portion landidyl, når du er i London, så tager det blot en halv time med undergrundsbanen og du er i Richmond, der ligger ved bredden af Themsen.

Klik rundt i galleriet under artiklen og se de fine billeder fra Richmond.

LÆS MERE: Her får du insider-tips til London

Og hvis du besøger den hyggelige by skal du ikke gå glip af følgende:

Richmond Park, Londons største royale park på mere end 1000 hektar med store flokke af rådyr og kronvildt. Charles I brugte den som jagtmark og lod den indhegne i 1637. I dag kan du leje cykler, gå en tur eller tage på picnic i parken.

Ham House ligger lige ned til Themsen og er en perle fra 1700-tallet. Det atmosfærefyldte hus gjorde allerede indtryk dengang - og gør det stadig.

Royal Botanic Gardens mellem Richmond og Kew og er en eventyrlig, kæmpe stor historisk landskabshave fra 1700-tallet med ikke mindre end seks forskellige drivhuse. Er vejret og benene til det, kan du tage stien på ca. fem kilometer langs med Themsen. Ellers et enkelt stop med London Overground til Kew.

Har du allerede bestilt en ferie? Find gode og billige hoteller lige her!

Læs også