Redaktionens sommerplaner: Modekoordinatoren
Rejser

Redaktionens sommerplaner: Modekoordinatoren

9. juli 2015
Af Katrine Baumgardt
Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. Denne gang kan du læse om vores modekoordinator Nanna Juulsgaards ferieplaner, som indebærer sol og strand men også storbyer og sightseeing!

Jeg skal til Barcelona med min kæreste, hvor vi har lejet en lejlighed på Airbnb. Den ligger tæt på både byen og stranden, så vi får det bedste fra begge dele! Jeg har været i Barcelona før, men det er længe siden. Derfor glæder jeg mig til at opleve byen på ny, udforske de små gader og forhåbentlig finde en lokal perle udenfor andre turisters radarer. Jeg foretrækker nemlig altid at undgå turistfælderne. Det er også en af grundene til, jeg elsker at leje gennem Airbnb. Her kan man nemlig få en masse gode og lokale tips fra udlejeren.

Når jeg er dernede, skal jeg helt sikker se Mies van der Rohe’s ”The Barcelona Pavilion”, som er et smukt hus tegnet af Ludwig Mies van der Rohe i 1929. Det er bygget i glas, stål og forskellig slags marmor, og hvis man har en lille sans for æstetik, design og arkitektur, skulle dette være et must-see.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Washington

Derudover vil jeg gerne udforske Parc de Montjuïc. Parken huser op til flere museer og det olympiske stadion, så jeg tror, der er rigeligt at se derinde. Og så er Barcelona jo byen, der har det hele, så jeg skal sole, bade, shoppe, spise og drikke i ægte spansk feriestil.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/10.3805820a.jpg
AOP

Parc de Montjuïc. AOP

Senere i min ferie tager jeg faktisk også et smut til New York. Jeg rejser derover med min mor og søster på den helt store turisttur. New York har mange seværdigheder, man bare skal se og opleve! Derfor har vi allerede nu arrangeret den helt store sightseeing tur på Manhattan, som kommer til at foregå på cykel.

To af de ting, der står øverst på min sightseeing-liste, er The High Line, som er en 2,3 km lang park bygget på den tidligere West Side Line jernbane, der ligger hævet over byen. Det skulle være et utroligt flot åndehul og lidt af en oplevelse at gå ”ovenpå” byen.

Det andet er 9/11 Memorial Museum. Det, der skete den dag, har haft en så umådelig stor effekt på, hvordan vores verden ser ud i dag. Derfor er det en af de ting, jeg bare skal se, inden jeg forlader byen.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/18.02627484.jpg
AOP

9/11 Memorial. AOP

Læs også