https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/article/katrine_amsterdam.jpg
Rejser

Redaktionens sommerplaner: Journalistpraktikanten

9. juli 2015
Af Katrine Baumgardt
Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. Denne gang kan du læse om journalistpraktikant, Katrine Baumgardts, ferieplaner, som mest byder på danske strande, sommerhuse og is!

Dette års sommerferie er stadig lidt et mysterium for mig – og det er jo spændende, hvad man så finder på! Én ting er dog sikkert og det er, at jeg skal omgive mig med folk, jeg holder af.

Min kæreste og jeg har en weekendtur i tankerne, men hvor turen går til, ved jeg endnu ikke. Måske Paris, Hamborg, Amsterdam, Barcelona – planerne er helt åbne! På den måde kan alt jo ske.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/18.01294064.jpg
AOP

Amsterdam. AOP

Derudover skal vi nok besøge vores familier. Jeg kommer fra byen Varde i Vestjylland, og jeg glæder mig til at komme hjem og forhåbentlig mødes med gamle venner, få lidt sol og dyppe tæerne i det vestjyske hav! Der er en usagt tradition blandt Varde-folkene om, at alle vender hjem til den to dage lange ”festival” Open Air. Her mødes man med venner og gamle klassekammerater og nyder nogle øl og god musik. Der er bare en helt særlig stemning.

LÆS OGSÅ: 5 skønne badehoteller til en sviptur

Når jeg ikke er til festival, skal jeg sikkert på stranden med familien. Jeg har besøgt den samme vestjyske strand, Børsmose, med min familie stort set hver sommer, så længe jeg overhovedet kan huske. Så jeg skal tilbage og genopleve barndomsminderne med is, badedyr og en masse familie-hygge! Det bliver man altså aldrig for gammel til. Og hvis man er i området, må man endelig ikke snyde sig selv for en is fra Café Stryhns i Hjerting og se den dejlige strand og nye strandpromenade.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/hjerting_strand_fotograf_joergen_rehfeldt7.jpg
Jørgen Rehfeldt

Hjerting Strand. Jørgen Rehfeldt

Læs også