pakkeliste
Rejser

Pakkeliste til storbyferien

5. september 2019
af Camilla Toft - foto PR & Mondadori
Det kan være tricky at pakke til en storbyferie, da du ofte kun rejser med håndbagage. Her finder du alt, hvad du skal huske at skrive på pakkelisten til din næste rejse.

Storbyferiens pakkeliste skal være minimalistisk og praktisk, for du er sikkert ikke interesseret i at slæbe rundt på alt for meget unødvendigt. Prøv at spørg dig selv ”hvad er vigtigst at have med på ferien?”. Det gør det både nemmere at pakke kufferten, og du undgår samtidig at pakke alt for mange ting, som du alligevel ikke kommer til at bruge på din ferie.

Det skal du have med på storbyferien

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal skrive på huskelisten til rejsen, så kan du her danne dig et overblik over de ting, som du helt sikkert ikke vil undvære på en storbyferie.

Tasker til storbyferie

Det er vigtigt, at du finder den rigtige taske til rejsen. Det er den, som skal indeholde alle dine ting, når du er ude og udforske byen. Tasken skal gerne være praktisk – men samtidig må den også gerne være lidt smart. Her er 3 vidt forskellige tasker, som passer perfekt til storbyferien.

Rygsækken
Rygsækken er perfekt at have med på en storbyferie, da du nemt kan pakke dine mest nødvendige ting i tasken. Men bare fordi den er praktisk, så behøver den ikke være kedelig. Se bare denne smarte sorte rygsæk fra Prada i nylon, som har et cool look.

Sort Prada rygsæk

Rygsæk, Prada, 8.175 kr. Kan købes online HER

Bæltetasken
Bæltetasken kan være din bedste ven på ferien, da den kan bæres på mange forskellige måder – pas dog på med at have den på ryggen. Den kan indeholde alt, hvad du har brug for.

Sort bæltetaske fra Chloé

Bæltetaske See by Chloé, 2.165 kr. Kan købes online HER

Den store taske – med lynlås!
En stor taske kan være praktisk at have med på storbyferien, da den er meget rummelig. Det er dog vigtigt at huske på, at du godt kan blive træt af at bære rundt på en stor taske, så prøv at begræns dig, når du pakken tasken hjemmefra.

Tip: Vælg en taske med en lang rem, så du har mulighed for at bære din taske som en crossbody, hvis du bliver træt af at have den i hånden.

Sort Tommy Hilfiger taske

Taske, Tommy Hilfiger, 1.400 kr. Kan købes online HER

Accessoires til storbyferien

Det er ofte nemmere at huske og pakke alle de større ting, som du skal have med – men hvad med dine accessoires? Her er 3 accessoires, som du ikke må glemme at skrive på feriepakkelisten.

Pung og kortholder
Til storbyferien skal du huske pengepungen. Vælg en pung som passer til den taske, du har taget med. Hvis du har valgt at pakke en bæltetaske, er det en god idé at vælge en lille pung eller en kortholder. Er du i stedet mere til en stor taske, kan du sagtens vælge en større pung, som du også kan bruge som en clutch, når I skal ud at spise om aftenen.

Sort gucci pung og sort furla kortholder

Pung, Gucci, 5.300 kr. Kan købes online HER
Kortholder, Furla, 540 kr. Kan købes online HER

Solbriller
Du vil helt sikkert ikke være foruden et par solbriller. Her kan du vælge dine yndlingssolbriller – store som små, neutrale som pangfarvede. Kun fantasien sætter grænser.

Solbriller fra Tom Ford og Ray Ban

Solbriller, Tom Ford, 3.085 kr. Kan købes online HER
Solbriller, Ray-Ban, 1.230 kr. Kan købes online HER

Paraply og regnslag
Det er altid godt at være forberedt på regn, når du skal på storbyferie. Husk at pakke en paraply eller et regnslag, så du ikke behøver at søge i ly, hvis I er ude at se på byens seværdigheder.

Paraply fra Samsonite

Paraply, Samsonite, 199 kr. Kan købes online HER

Huskelisten til rejsen skal også indeholde

Guidebog og kort
Det er en rigtig god idé at købe en guidebog, så du ved, hvad byen har at byde på. Læs eventuelt i bogen på rejsen derned og ha' den med dig til destinationen. Derudover er det også en fordel at medbringe et kort over byen, så I kan finde rundt.

Valuta
Ved hjælp af din guidebog, kan du nemt finde ud af, hvilken valuta du skal veksle til.

Pas, boardingpas og EU sygesikringskort
Er tre af de vigtigste ting at have med på rejsen – ellers bliver det svært at komme afsted. Sørg altid for at bevare dit pas et sted, hvor du ved, at du husker det.

Læs også