pakkeguide
Rejser

Pakkeguide: Pak kufferten rigtigt når du rejser

24. juni 2015
Stine Frimann Hasselsteen
Måske elsker du at pakke og anser det som en del af ferieglæden? Måske stresser du over at skulle huske og planlægge alt på forhånd? Uanset hvad, har vi fra et af verdens førende kuffertmærker, Victorinox, fået den ultimative guide til, hvordan du bedst kan pakke din kuffert.
  1. LET KUFFERT: Anskaf en let kuffert og brug i stedet bagage-kiloene på bagage. Tænk over materiale og udformning.

  2. LAV PAKKELISTE: Pak kun det, der står på din pakkeliste. Jo mindre bagage du har med, jo hurtigere og nemmere er det at pakke. Husk at du skal kunne bære kufferten rundt.

  1. RUL TØJET: Rul tøjet i stedet for at folde det. Mange materialer som for eksempel bomuld, silke og jersey kan med fordel rulles i stedet for at foldes sammen. Så krøller det ikke så let.

  2. FYLD HULRUM: Brug de små sager som undertøj og strømper til at fylde hulrum ud med. Det afhjælper også, at de mere skrøbelige ting ikke ligger og roder rundt.

  3. BESKYT SKJORTER: Rejser du med skjorter i kufferten, kan du ligge noget hårdt rundt i kraven, for at beskytte den mod tryk. For eksempel et sammenrullet bælte.

  4. SMÅ FLASKER: Cremer, shampoo etc. bør hældes på små flasker, så der ikke medbringes unødige kilo. Husk, at alle væsker i større mængder skal pakkes i indskrevet bagage.

  5. TUNGE TING NEDERST: Læg de tunge ting så de ligger nederst i kufferten tættest på hjulene, når kufferten står på højkant – så er det lettest at trække rullekufferten rundt i lufthavnen.

  6. FINE TING ØVERST: Øverst i kufferten skal du ligge de fineste ting. Silkekjoler og slips for eksempel.

  7. PAS PÅ DINE SKO: Sko kan blive flade af at ligge i en kuffert. Fyld dem ud med strømper eller andre små ting, så de bevarer formen. Brug skoposer, så undgår du at skofarven smitter af eller eventuelt savs kommer på dit tøj.

  8. EKSPANSION: Tag en kuffert med ekspansion med - så kan den udvides, når du skal hjem og måske har lidt ekstra med.

Se nogle af vores favorit-kufferter nedenfor:

https://imgix.femina.dk/madogbolig/victorinox_spectra_31318301_.jpg

Victorinox forhandles bl.a. hos Rishoj & de Lorenzo - Tlf 45254215.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/day_kuffert.png

Kuffert fra DAY Birger et Mikkelsen - Fås online HER

https://imgix.femina.dk/madogbolig/ellos.jpg

Kuffert fra Ellos - fås online HER

https://imgix.femina.dk/madogbolig/malene_birger.jpg

Kuffert fra Malene Birger - fås online HER

Læs også