https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kultur-og-rejser/rejser-og-weekendture/2012/09/1236-naja-marie-aidt-newyorkeroplevelser/1236-naja-marie-aidt-swi.jpg
Rejser

Naja Marie Aidts insider-tips til New York

7. september 2012
af Isabella Hindkjær
Foto: Marion Ettlinger, Gyldendal
Forfatter Naja Marie Aidt har boet i Brooklyn, New York de sidste 4 år. Få hendes insider-tips til ægte New Yorker-oplevelser uden for Manhattan

BROOKLYN-SHOPPING:

"Jeg elsker butikken Zoë i DUMBO (New Yorker -slang for "Down Under the Manhattan Bridge Overpass"-området - så ved du det, red.) Her er tøj til både mænd og kvinder og et godt udvalg af både amerikanske og europæiske mærker. Ikke billigt, men hvis man rammer deres udsalg, kan man gøre et kup. Man kan dog få T-shirts, jeans og den slags til rimelige priser hele året."

www.shopzoeonline.com

SÅ HATTEN PASSER:

"Hatteforretningen Goorin Bros. sælger meget, meget fine stråhatte i alle afskygninger til 50 dollars. En forretning, der er kendt af hattefolk i USA."

www.goorin.com

https://imgix.femina.dk/legacy/media/24a4b44e272f45a5ab9419a875292d6d.jpg

ÆGTE ITALIENSK:

"Al di la - det bedste italienske spisested. Virkelig dejlig restaurant! Man går aldrig skuffet derfra. Sidste gang jeg var der, fik jeg gedekød, og det var vidunderligt!"

www.aldilatrattoria.com

Foto: www.aldilatrattoria.com

Læs også