Vintage-shopping i London
Rejser

London: Tag på vintage-shopping

24. oktober 2023
Olivia Zypikoff
Foto: Shutterstock
London er uden tvivl en af verdens modehovedstæder, og byen bugner af unikke butikker, der byder på skatte fra fortiden. Besøg vintage-områderne: Covent Garden, Camden Market og Brick Lane

Covent Garden

I hjertet af London finder du Covent Garden, der er blevet et epicenter for vintageshopping. Spadserer du gennem de brostensbelagte stræder, støder du hurtigt på en række specialbutikker, der inviterer dig med på en tidsrejse gennem engelsk modehistorie. Her kan du finde alt fra glamourøse flapperkjoler til funky disco-klæder, og et væld af trendy vintageforretninger venter på at blive opdaget.

BEYOND RETRO SOHO

Adresse: 19-21 Argyll St, London W1F 7TR

PAST TRASH

Adresse: 38 Neal St, London WC2H 9PS

GOOD

Adresse: 33 Neal St, London WC2H 9PR

Camden Market

Camden Market er et sandt mekka for alternative sjæle. Her finder du en blanding af punk, goth og retrobutikker. Market og området er kendt for sin unikke stil og kreative atmosfære, hvor vintage smelter sammen med nutidens trends. Der er et must-visit for enhver, der ønsker at opleve den ægte London-sjæl.

WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Adresse: Unit 32, The Stables Market Chalk, Farm Road, London NW1 8AH

CYBERDOG

Adresse: The Stables Market, Chalk Farm Rd, Chalk Farm, London NW1 8AH

ROKIT CAMDEN

Adresse: 225 Camden High St, London NW1 7BU

Brick Lane

Brick Lane, ofte omtalt som Londons kreative hjerte. Gaden summer af liv fra vintagebutikker, kunstgallerier og multikulturelle madboder. Hver søndag forvandles gaden til et pulserende marked, hvor du kan finde alt fra retro tøj til antikke møbler – her kan du finde skjulte skatte fra fortiden.

ATIKA

Adresse: 55-59 Hanbury St, London E1 5JP

LEVISONS VINTAGE CLOTHING

Adresse: 1 Cheshire St, Brick Ln, London E2 6ED

CREAM VINTAGE LONDON

158 Brick Ln, London E1 6RU

Læs også