Nyd en langtidsferie i varmen og få tid til hinanden
Rejser

Langtidsferie er bedre tid til afslapning og flere oplevelser

14. september 2016
af Redaktionen i samarbejde med Kulturrejser Europa
Foto: AOP
Når du tager på langtidsferie, får du set mere, kommer helt ned i gear og behøver ikke skynde dig ned til poolen for at få en god plads.

Langtidsferie med masser af tid til afslapning og oplevelser

Det siger sig selv: På en langtidsferie er der masser af tid til at rigtig få slappet af og komme ned i gear – noget, som kan være svært på en uges solferie på de store ferieresorts. Du behøver ikke skynde dig ned til poolen hver dag for at få en god plads, for der er jo også en dag i morgen, hvor solen skinner.

På en langtidsferie er der også tid til de der lidt større oplevelser, som ikke kan nås på den almindelige charterrejse. Du kan tage på længere udflugter, måske med en overnatning eller to, uden at du går glip af timer under solen – dem er der masser af.

Der er masser af tid til skønne og unikke oplevelser på en langtidsferie

Læs også:
8 grunde til, at Madeira er mageløs

Hvorfor er en langtidsferie så billig?

Det, at langtidsferier oftest arrangeres udenfor højsæsonerne, gør, at priserne kan bankes helt i bund – og det uden at det går ud over hverken temperaturer eller solskinstimer. I det tidlige forår er vejret allerede lunt i den sydligste del af Europa, og på De Kanariske Øer er der sol og varme gennem hele vinteren.

Hos Kulturrejser Europa, og de fleste andre, der arrangerer langtidsferier under sydens sol, chartrer man fly i god tid og forhandler med hoteller, hvor de bedste værelser købes billigt. Det giver nogle rejser, som er af høj kvalitet til en meget lav pris.

Skøn og afslappende langtidsferie ved Sorrento i Syditalien - klik her for at læse mere »

Læs også