Rejs til Toscana
Rejser

Læserrejse til det fantastiske Toscana & Umbrien

22. februar 2017
af SØNDAGs redaktion
Italien har en stor plads i de flestes hjerter, og især Toscana og Umbrien er et yndet rejsemål – med god grund. For her viser landet sig fra sin allermest charmerende side. I samarbejde med Kulturrejser Europa anbefaler SØNDAG denne læserrejse til Toscana og Umbrien.

Stinne Rejse

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG;

"Jeg elsker Italien og har besøgt landet mange, mange gange. Og både Toscana og Umbrien er blandt favoritrejsemålene. Ikke mindst naturen, de charmerende små og lidt større byer, maden, vinen og følelsen af at vandre rundt midt i historiske milepunkter kalder mig igen og igen tilbage".

To af Italiens mange perler

Billedskøn natur, kunst i verdensklasse og en sand hotelperle. På denne rejse kombinerer vi det ­uspolerede grønne Umbrien med Toscanas bølgende landskab i en herlig blanding af berømte seværdigheder og italiensk livskvalitet.

Umbrien

Midt i det uopdagede Umbrien, i den lille middelalderby Città ­della Pieve, ligger det meget charmerende hotel Vannucci. Det er en tidlig-ere herskabsvilla, som er indrettet med kun 30 værelser. Det ene af byens kun to hoteller og dermed et fantastisk udgangspunkt, når du gerne vil opleve det italienske hverdagsliv og de spændende lokale ­restauranter. Dagene er fyldt med oplevelser. Efter den gode morgenmadsbuffet på hotellet tager vi på opdagelse i de smukke landskaber. Vi nyder bl.a. Signorellis verdensberømte fresker i Orvieto og forkæler os selv med en hel dag i Toscanas smukkeste naturområde Val d’Orcia – som er med på UNESCOs verdensarvsliste.
Toscana Hotel

Toscana

Toscana kan noget med vin, og i Montalcino smager vi derfor den berømte Brunello-vin. Samme dag besøger vi også pavebyen Pienza. Et højdepunkt er Assisi, der er kendt som den hellige Frans’ hjemby. I selskab med en af byens munke besøger vi den berømte kirke og hører den spændende historie. På den ene ekstraudflugt til Umbriens ”hovedstad” Perugia besøger vi bl.a. den hyggelige middelalder-bymidte, hovedstrøget Corso Vannucci og den etruskiske port, samt spiser en herlig italiensk frokost. Middeladerbyen Siena er også en mulig ekstraudflugt. Her møder vi en dansk lokalguide, der fortæller om byens mange hemmeligheder, og der er god tid til på egen hånd at udforske den smukke domkirke, de snoede gader og den berømte muslingeformede rådhusplads.Dette er rejsen for dig, der sætter pris på en kulturrejse med tid til fordybelse samt et hotelophold med et drys af ”La Dolce Vita”.
Rejs til Italien

Det praktiske

8-dages læserrejse til TOSCANA & UMBRIEN

Rejsen inkluderer:
  • Fly København-Rom t/r
  • Transport Rom-hotel t/r
  • 7 nætter på Hotel Vannucci **** med morgenmad
  • En 3-retters middag med vin, vand og kaffe
  • Brunello-vinsmagning
  • 3 udflugter
  • Dansktalende rejseleder

Afrejse d. 26/4, 17/5, 4/10 eller 11/10.

Priser fra 7.495 kr.

Læs mere og book din læserejse her

Læs også om vores rejser til skønne Cuba og Sicilien:

Læs også