Portugal- Cascais
Rejser

Læserrejse til Cascais - Portugals charmerende riviera

27. februar 2017
Af SØNDAGs redaktion
Gåture langs strandpromenaden, gode og billige restauranter, store seværdigheder og små fiskerlejer. Portugals jordnære riviera har det hele. I samarbejde med Kulturrejser Europa anbefaler SØNDAG denne læserrejse til Cascais.

Stinne Bjerre Chefredaktør

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG;

Jeg har desværre kun været i Portugal en enkelt gang. Og det er mange år siden. Desværre. Men jeg husker endnu den charmerende havn, vi besøgte, og den lækre mad vi indtog på en restaurant, der lå helt ud til Atlanterhavet. Jeg mindes et storslået land, der nok er endnu et besøg værd.
Gul sporvogn

Cascais - det bedste fra to verdener

Kom med på denne rejse til solrige Cascais, der er en fantastisk kombination af det bedste fra to verdener; nærheden til hovedstaden, Lissabon, og feriestemning ved kysten. Hotel Baia ved ”fiskernes strand” i Cascais danner rammen om turen og har byens mest centrale beliggenhed med gågader, butikker, restauranter og strandpromenaden lige rundt om hjørnet. I rejsen er inkluderet to udflugter. På den første viser rejselederen rundt i det centrale Lissabon, mens den anden går til eventyrbyen Sintra, der fascinerer med sine snoede gader og spændende arkitektur samt kongeslottet. Samme dag besøger vi det kontinentale Europas vestligste punkt med fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Begge udflugter er med Kulturrejser Europas dansktalende rejseleder, der derudover er til rådighed under hele rejsen, hvor der er god tid på egen hånd.
Strand i Portugal

Det praktiske

Læs mere og book din læserrejse her! 8-dages læserrejse til Cascais ved Portugals riviera Prisen inkluderer:
  • Direkte fly og transport
  • Syv nætter på Hotel Baia
  • Morgenmad
  • Udflugter: Lissabon, Sintra og Cabo da Roca
  • Dansktalende rejseleder
Mulighed for tilkøb af aftensmad på hotellet. Priser fra kr. 5.795-6.995 Rejs i april, maj, september og oktober. Læs også om vores fantastiske rejser til Toscana og Sicilien

Læs også