Læserrejse: Kirke og juletræ i Krakow
Rejser

Læserrejse: Smukke Krakow i juleskrud

I samarbejde med kulturrejser 11. september 2017
Europa: Tekst: Stinne Bjerre. Foto: LianeM / Alamy/ All Over Press
Kom med og nyd et par decemberdage i historiske Krakow, og lad dig forføre af den romantiske julestemning. Tag med på vores læserrejse!

 

Læserrejse: Kom med til Krakow

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG.

Åh, jeg elsker jul og julemarkeder. Desværre har jeg været på alt for få af de mange, der findes rundtomkring i de stemningsfulde europæiske byer, så det må jeg se at tage mig sammen til. Et godt sted at starte kunne være her i Krakow, hvor jeg bare ved at kigge på billederne her på siden kommer i dejlig julestemning. 

En smeltedigel af Historie 

Midt i Krakow ligger Polens flotteste plads, der hvert år ved juletid pyntes op til det traditionelle, hyggelige julemarked. På denne rejse er der god tid til at nyde julestemningen samt handle i boderne, der byder på alt fra håndlavet julepynt og keramik til brændte mandler, chokolade og typiske polske grillretter.   
  Som Polens kulturelle centrum, og tidligere kongeby, er Krakow desuden en sand smeltedigel af historie, arkitektoniske mesterværker og betagende pladser. Derfor inkluderer rejsen også to guidede byrundture, hvor du blandt andet oplever Krakows jødiske bydel, Kazimierz, samt byens slot på Wawelbjerget. Et imponerende bygningsværk, der har huset alt fra konger til naziguvernører.   
  Derudover kommer du gennem den smukke gamle bydel, forbi et af Europas ældste universiteter samt den billedskønne St. Marys basilika. Et besøg i de imponerende saltminer i Wieliczka, bliver det naturligvis også til.   
  Læs også om vores læserrejse til betagende Budapest lige her.   

Det praktiske 

4 dages læserrejse til Krakow 

Læs mere og book rejsen her! 

Prisen inkluderer 

• Fly København-Krakow t/r.   • Tre nætter på 4-stjernet Hotel Golden Tulip. Morgenmad.   • To middage på gode restauranter.   • Transport iflg. program.  

Udflugter: 

• Den gamle bydel, Wawel-slottet, den jødiske bydel og saltminerne.   • Dansktalende rejseleder og engelsktalende lokalguider. Fra pris 3.995,-. Afrejse fra København den 30. november og 7. december   

Varighed: 4 dage. 

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm  opnår en brorabat på 250 kr. pr. person  ved afrejse fra København.   Læs mere på www.kulturrejser-europa.dk/soendag-laserrejser eller ring på tlf. 88 33 62 46.