Læserrejse. Idyllisk hus i sydengland
Rejser

Læserrejse - oplev Sydengelsk charme, og besøg Downton Abbey

16. marts 2017
Af: SØNDAGs redaktion
Tag med på en oplevelsesrig rundrejse i det idylliske Sydengland i de attraktive sommermåneder med højdepunkter som Downton Abbey-slottet, Stonehenge og en perlerække af stemningsfulde byer. I samarbejde med Kulturrejser Europa anbefaler SØNDAG denne læserrejse til Sydengland.
Kvindelig chefredaktør på SØNDAG

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG;

Jeg elsker tv-serien Downton Abbey. Og jeg ville ønske, der var flere afsnit at glæde sig til. Men det er der vist desværre ikke. Til gengæld så kan man komme på en rejse, hvor der er mulighed for at indsnuse atmosfæren nogle af de steder, hvor serien blev optaget. Som at være der selv...

Slot i Sydengland

Besøg High-clere Castle

Fulgte du med i Downton Abbey? Det gjorde du sikkert. Og det samme har over 120 millioner over hele verden gjort. Ret utroligt, ikke? Derfor er et besøg på High-clere Castle også meget eftertragtet, og på denne rejse er du sikret entré til slottet, hvor du ved selvsyn kan opleve slottets originale rum, hvor mange af Downton Abbeys scener er optaget. De let genkendelige gemakker fra tv-serien er blandt andet Lord Granthams arbejdsværelse, biblioteket, spisestuen, hallen og to af soveværelserne. Du besøger også byen Bampton, der i tv-serien agerer den fiktive by Downton. Her får du mulighed for at spadsere en tur, indsnuse den romantiske landsbyidyl og genkende huse og områder fra seriens mange landsbyscener.
Te i blomstret kop

Se frem til afternoon tea i et af Englands ældste tehuse

Rejsen er desuden pakket med store kulturperler som Windsor Castle, Oxford, Salisbury, Churchills fødehjem Blenheim Palace og Englands måske smukkeste by, Bath. Her går vejen forbi de berømte romerske bade samt et af Englands ældste tehuse, hvor du kan se frem til en traditionel afternoon tea. Turen går også til det smukke Cotswolds med de bølgende grønne bakker og herregården Buscot Park, hvor du kan svælge dig i adelig historie og engelsk havekunst. I Stratford upon Aven tager en guidet byvandring dig til hjemmet, hvor William Shakespeare kom til verden i 1564, og videre til den prægtige kirke, Holy Trinity, hvor den berømte forfatter blev døbt og begravet. Kort sagt en rejse, der viser England fra sin mest eksklusive side.
Slot

Det praktiske

7 eller 8 dages læsserrejse til Sydengland

Læs mere og book din læserrejse her!

Prisen inkluderer:

  • Daglige udflugter
  • Mange inkluderede entréer
  • Inklusiv Downton Abbey-besøg
  • Dansktalende rejseleder
  • Direkte fly København-London t/r
  • 6 eller 7 nætter på gode hoteller
  • Morgenmad, fire middage og en afternoon tea

Priser fra 11.995 kr.

Rejs i juli og august.

Tag også med til Edinburgh

Læs også