Krydstogt
Annonce
Rejser

Læserrejse: Luksusliv til søs? Ja tak!

29. april 2018
I samarbejde med Kulturrejser Europa. Tekst: Stinne Bjerre. Foto: All Over Press
Morgenmad med havudsigt, fremmede havne og fantastiske udflugter - det lyder slet ikke tosset, vel? SØNDAGs chefredaktør har endnu ikke været på et krydstogt, og det må der gøres noget ved, mener hun. For det der luksusliv til søs, det kan altså noget... Læs hele artiklen her og se et udvalg af unikke krydstogter.

Læserrejse: Luksusliv til søs? Ja tak!

Stinne Bjerre - chefredaktør på SØNDAG

Stinne Bjerre, chefredaktør på SØNDAG

"To gange har SØNDAG haft et læserarrangement på et krydstogtskib. Og hver gang er jeg kommet hjem og har sagt: ”Jeg vil altså SÅ gerne på krydstogt”. Det er dog ikke sket endnu, men jeg kan så levende forestille mig, hvor fantastisk det må være at blive transporteret omkring på havet og få store oplevelser undervejs. Jo, drømmen lever endnu.

Livet ombord et krydstogtskib:

Det er nemt at vænne sig til store smil og høj service. For sådan er personalet om bord på de komfortable krydstogtskibe, hvor det udelukkende drejer sig om, at du trives – og føler dig godt tilpas om bord, alt imens en ny dag byder på en ny, spændende destination. Kort sagt er høj service, luksus og indhold i en særlig topklasse på en krydstogtrejse.

Nutidens krydstogter er kendetegnet ved det høje niveau af service, og skibene er i en klasse for sig selv, der ikke før er set. Som hos skibene fra Celebrity Cruises rederiet, der har op til flere udendørs- og indendørs pools.

Helt enestående for krydstogter med Kulturrejser Europa er det, at udflugterne arrangeres eksklusivt for Kulturrejser Europas egne gæster. Dermed undgår du at skulle dele bus, bord og engelsktalende rejseleder med de andre rejsende om bord.

I stedet har du din egen faste rejsegruppe med andre danske gæster og dansktalende rejseleder.

Desuden sørger den danske rejseleder for fællesspisning, skibsrundvisning og inspirerende foredrag, når skibet er på havet.

På krydstogt med Kulturrejser Europa arrangeres udflugterne eksklusivt, så du undgår at dele bus og bord med de andre rejsende ombord skibet. I stedet har du din egen, faste gruppe og dansktalende rejseleder.

Visse ruter sejler direkte fra og til Københavns Havn og er meget eftertragtede. Vidste du, at du kan sejle direkte fra Københavns Havn til fx Nordkap, Østersøen og De Norske Fjorde?

Men du kan selvfølgelig også flyve til afgangshavnen og tage på krydstogt til eksotiske steder som Australien, Caribien, Panamakanalen, Middelhavet, Buenos Aires eller over Atlanten til USA - mulighederne er mange.

For alle ruterne gælder det, at du kan tilbagelægge store rejseafstande, mens du nyder luksuslivet om bord, kun skal pakke ud én gang og har samme ”hotelværelse” undervejs.

En stor fordel ved krydstogter er, at man kun skal pakke ud én gang og har samme ”hotelværelse” undervejs.

Et krydstogt med Kulturrejser Europa inkluderer altid:

  • Fly (hvis ikke der er afsejling fra København)
  • Kahyt
  • Udflugter med dansk rejseleder
  • Helpension, vand, te og kaffe på skibet
  • Drikkepenge om bord
  • Dansk rejseleder

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm opnår en brorabat på 250 kr. pr. person ved afrejse fra København. Se alle krydstogter på kulturrejser-europa.dk/.

Læs også