Krydstogt. Mini krydstogtskib ved Rhinen
Rejser

Læserrejse - Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

10. april 2017
af SØNDAG´s redaktion
Krydstogt: Tag med ombord på en førsteklasses flodsejlads. I samarbejde med Kulturrejser Europa anbefaler SØNDAG denne læserrejse - Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel.
Kvindelig chefredaktør på SØNDAG

Stinne Bjerre; chefredaktør på SØNDAG

Besøg i fire lande på otte dage... Det lyder hæsblæsende, men nej. På et flodkrydstogt sejler man astadigt afsted, mens man nyder udsigten og faciliteterne ombord. Og når skibet lægger til, er det en fornøjelse at spadsere ud i en ny by og opleve dens seværdigheder og atmosfære...
Lille flod løber gennem by

Krydstogt: Bo på første klasse

Amsterdams farverige blomstermarked, Kölns imponerende domkirke, Strasbourg-katedralen og Heidelberg slot er blot nogle af de mange seværdigheder denne flodkrydstogtsrejse rummer. Efter afsejling fra Hollands hovedstad Amsterdam og flere stop i Tyskland, nås Strasbourg i Frankrig og til sidst Basel i Schweiz. Den komfortable fire-stjernede båd ”MS Bellejour” er dit hjem hele ugen, og du behøver kun pakke ud én gang. Kahytterne er moderne, rummelige og med flodudsigt. Med faciliteter som bl.a. soldæk, bar, bibliotek, sauna og helpension ombord i skibets restaurant, er det blot at læne sig tilbage og lade oplevelserne komme dig i møde.
Krydstogtrejse: Idylliske huse tæt ved flod

Oplev 4 lande på én rejse

Under hele rejsen er du i selskab med vores dansktalende rejseleder, der tager dig med ud på fire udflugter; en byrundtur i Amsterdam og i Køln, et besøg på slottet i Heidelberg samt en sejlads på kanalerne i Strasbourg. Du får naturligvis også tid til selv at gå på opdagelse i byerne. Skibet tager en afstikker ad Mosel-floden og gør stop i Cochem, bl.a. kendt for sin gode Riesling, samt i byen Rüdes- heim, der byder på et væld af oplevelser for den besøgende. Alt i alt et komfortabelt og oplevelsesrigt flodkrydstogt med besøg i fire lande og flere byer i de mest attraktive rejsemåneder.

Solnedgang ved slot

Det praktiske

Læs mere om og book din læserrejse her! 8 dages læserrejse langs Rhinen Rejsen inkluderer:
  • Direkte fly t/r.
  • Syv nætter på 4* MS Bellejour i kahyt på main deck.
  • Helpension ombord.
  • Fire udflugter.
  • Stop i flere byer undervejs.
  • Dansktalende rejseleder.

Skal du med på krydstogt til caribien?

Priser fra 11.995 kr. Rejs i juni, august og september

Læs også