Rom
Rejser

Læserrejse: Fejr nytår i smukke Rom

25. september 2017
af Redaktionen
Foto: PR
Vil du slippe for at arrangere nytårsaften i år? Så rejs til Rom og nyd en eksklusiv nytårsmiddag efterfulgt af sprudlende bobler og festlig storbystemning. Luksusmiddagen er naturligvis inkluderet på denne weekendtur, hvor du bor centralt i den historiske hovedstad.
Stinne Bjerre - chefredaktør på SØNDAG

Stinne Bjerre, Chefredaktør på SØNDAG

Jeg er glad for at rejse, men jeg er også en hjemmeføding. Og der er kun to fremmede byer, hvor jeg har tænkt, ”her kunne jeg godt bo!”. Den ene er New York, den anden er – Rom. En by med en helt særlig steming af både mærker af historiens vingesus og en nærmest intim atmosfære. At fejre nytår hér må være en speciel oplevelse.

Læs også: Rom i al evighed

Nytår i historiske Rom

Kan man forestille sig en bedre måde at træde ind i det nye år på end at indtage en fantastisk nytårsmiddag på en af Roms bedste restauranter? For derefter at opleve den festlige stemning midt i det historiske Rom? Denne rejse er en helt ekstraordinær oplevelse med plads til kun 25 deltagere, hvor du bor på et klassisk hotel midt i det historiske Rom – lige bag Pantheon og et par minutters gang fra Piazza Navona. Her finder du stemningsfulde pladser, hyggelige caféer, kunst og arkitektur blandet med gastronomi, shopping og moderne storbyliv. Der er desuden inkluderet en byvandring i godt selskab med Kulturrejser Europas dansktalende rejseleder, der kender Rom ud og ind.

5 dages læserrejse til Rom inlkluderer:
• Direkte fly til Rom t/r.
• Fire nætter på 3* Hotel Santa Chiara.
• Byvandring i det historiske Rom.
• Morgenmad.
• Nytårsmiddag med drikkevarer.
• Transport iflg. program.
• Dansktalende rejseleder.

Afrejse fra København den 29. december 2017
Fra pris 8.995 kr.

Find flere rejser her!

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm
opnår en brorabat på 250 kr. pr. person
ved afrejse fra København.

Læs også