Amalfikysten
Rejser

Læserrejse - Amalfikysten, uendelige udsigter, sol og citroner

3. april 2017
af SØNDAG´s redaktion.
En af verdens smukkeste kyststrækninger snor sig langs sol-siden af den italienske Sorrento-halvø, hvor farverige kystbyer og charmerende bjerglandsbyer ledsages af dramatiske klipper og et glimtende Middelhav så langt øjet rækker. Et besøg på Amalfikysten er lidt ligesom at være midt i et postkort. I samarbejde med Kulturrejser Europa anbefaler SØNDAG denne læserrejse til Amalfikysten.
Chefredaktør, SØNDAG

Stinne Bjerre; chefredaktør på SØNDAG

Amalifikysten. Alene navnet får – i hvert fald hos mig – billeder af de smukkeste udsigter, de mest charmerende omgivelser og i det hele taget den rene idyl frem på nethinden. Skuespillerinder som Sophia Loren og Grace Kelly elskede stedet her. Og det vil du helt sikkert også komme til...
Citroner på træ

Citronduftende eventyr

Kom med til den enestående Amalfikyst i Syditalien. En kyst så smuk, at det ikke kan beskrives, men som i al sin storhed skal ses, smages og duftes. Godt og centralt indlogeret i Maiori, midt på Amalfikysten, tager du i selskab med din rejseleder hul på et citronduftende eventyr, der fører dig til nogle af områdets allerstørste seværdigheder. Dagene byder på vandring ad citronstien, en smuk sejltur langs kysten og besøg i de yndige bjergbyer Scala og Ravello. Sidstnævnte er bl.a. kendt for sine blomstrende haver med betagende udsigter. Den livlige by Amalfi med den berømte domkirke og travle handelsstrøg samt den spændende romerske ruinby, Pompeji, er også begge en del af den inkluderede udflugtspakke. Ønsker du fuldt program, er der mulighed for også at besøge vulkanen Vesuv og den smukke ø Capri.
Udsigtspost ved Amalfikysten

Bo med egen balkon og havudsigt

Maiori, hvor du bor, er en lille by med en hyggelig strandpromenade, dejlig strand og egen lille havn. Her findes et godt udvalg af butikker, spisesteder og caféer. Blot et stenkast fra havet ligger det hyggelige familieejede Hotel Sole, som er en lille ukendt hotel-perle på Amalfikysten. En anden indkvarteringsmulighed er Hotel Due Torri. Her har alle værelser egen balkon med en fantastisk havudsigt takket være hotellets helt unikke placering.
Syditalien

Det praktiske

Læs mere og book din læserrejse her! 8 dages læserejse til den vidunderlige Amalfikyst Prisen inkluderer
  • Direkte fly København-Napoli t/r.
  • Hyggeligt hotel i Maiori.
  • Morgenmad.
  • To frokoster m. vin og syv middage på hotellet.
  • Fire udflugter.
  • Dansktalende rejseleder.
Tilvalg af ekstra udflugter: Vesuv m. frokost på vingård; 445 kr. pr. pers. Capri; 495 kr. pr. pers. Priser fra 7.995 kr. (gælder udvalgte datoer). Rejs i april-juni og september-oktober. I maj og juni flyves der også fra Aalborg-Rom t/r på udvalgte datoer. Her benyttes strandhotellet Hotel Sole Splendid.

Læs også