Norwegian Cruise Line
Annonce
Rejser

Inspiration til sommerferien: Oplev Europa på den mest behagelige måde

13. februar 2023
Annonce for Norwegian Cruise Line
Fra underskønne naturfænomener i nogle af verdens nordligste byer til historisk charme i Sydeuropa. Med én særlig rejseform – krydstogtet - kan du opleve flere eventyrlige rejsedestinationer på samme rejse uden at gå på kompromis med komfort og afslapning.
Logo

Der er så mange smukke steder i verden at besøge, men så få ferier til at realisere rejsedrømmene. Heldigvis findes der en rejseform, der giver dig mulighed for at opleve mange af de smukkeste og mest ekstraordinære destinationer på én og samme ferie.

På et krydstogt med NCL, Norwegian Cruise Line, oplever du unikke byer, verdensberømte steder og smukke naturoplevelser, mens du bor i lækre kahytter, nyder ekstraordinære kulinariske oplevelser og afslapning til søs fra den udendørs promenade Ocean Boulevard på skibet.

Norwegian Viva, NCL’s nyeste krydstogtskib, som stævner ud denne sommer, tager din rejse til et helt nyt niveau. Skibet sejler gennem Middelhavet på et udvalg af krydstogter i 2023. Se mulighederne her.

Kom med ombord

Om NCL/Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line hører til blandt Europas førende krydstogtselskaber med sine spændende destinationer, sit høje serviceniveau og ikke mindst sine 19 eksklusive krydstogtskibe, der byder på aktiviteter og underholdning for både solorejsende, par og hele familien. De nyeste skibe hos NCL er Norwegian Prima og Norwegian Viva, som begge sejler i Europa i sommersæsonen 2023.

Når du rejser med NCL, har du masser af tid til at udforske dine omgivelser, og du får ofte mere værdi for pengene i forhold til et hotel på fast grund. NCL har krydstogter over hele verden - fra Alaska og Asien til Caribien, Europa, Australien og Sydamerika – det svære er at vælge! Se mere her, eller bestil en brochure her.

Book nu: Lige nu får du 35 % rabat, når du booker et krydstogt med NCL (alle destinationer) og op til 2.250 kr. i rabat, når du booker din flyrejse i forbindelse med dit krydstogt*. Book din rejse her.

*Gælder udvalgte krydstogtdestinationer.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/326987808_868356584220841_6034881807483850016_n.jpg

Gå på opdagelse i Dubrovnik, der er en af Europas mest velbevarede middelalderbyer.

MIDDELHAVET

Europas vugge

Engang var området omkring Middelhavet verdens centrum, og de historiske ruiner fra storhedstiden er betagende og blandt verdens mustsees. På et NCL-krydstogt til nogle af Middelhavets smukkeste destinationer kan du blandt andet besøge den gamle romerske by Pompeji, genoplade batterierne på Santorinis vulkanstrande eller studere verdensarv i Athen og Rom.

Det 10-dages krydstogt foregår med skibet Norwegian Breakaway, hvor du hver aften kommer tilbage fra dagens udflugter og frit kan vælge mellem italienske og asiatiske restauranter med udendørs borde, hvor du kan nyde solnedgangen. Måske slutter du dagen af med et besøg i vodka-icebaren eller godt tilbagelænet i sædet for at se en af de populære Broadway-forestillinger, der vises om bord.

Er du en ægte vandhund, kan du også tage en dag til søs, hvor du boltrer dig i skibets store vandland med rutsjebaner og slopes eller tager en tur i tovbanen i actionområdet.

Generelt tilbyder NCL mange krydstogter til Middelhavet denne sommer. Her kan du finde netop den rute, der passer dig.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/rom.jpeg

Norwegian Breakaway sejler gennem det smukke middelhavsområde, som du kan se på kortet her. Krydstogtsruten er tilgængelig i perioden maj-oktober 2023.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/shutterstock_1085384267.jpg
Foto: Shutterstock

Nyd de sceniske landskaber omkring Island og Grønland.

REJS UD FRA KØBENHAVN

Charmerende Storbritannien

Gå på opdagelse i majestætiske paladser og smuk natur på et krydstogt gennem Storbritannien. Skotlands skarpe kystlinje og grønne natur, Dublins dunkle pubber, og anderledes Belfast i Nordirland er blot nogle af de seværdigheder, du kan opleve med et krydstogt til ti af de smukkeste og mest fascinerende byer i det britiske kongerige.

Det kan ikke være nemmere, når krydstogtet starter i København og sætter kurs mod den skotske hovedstad Edinburgh, som med sine historiske bydele optager en plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Herfra går turen mod de kulturrige byer Inverness og Kirkwall. Gå på opdagelse i charmerende Dublin og havnebyen Dun Laoghaire, og drik en pint på en af byens mange værtshuse, inden jeres krydstogtskib, Norwegian Dawn, igen stævner ud mod den nordirske hovedstad for til sidst at ende i London.

Selv om der er mange destinationer på programmet, har I masser af tid til at nyde tiden til søs. Norwegian Dawn er særligt kendt for sit brede udvalg af kulinariske oplevelser - lige fra autentisk amerikansk steak til japansk teppanyaki, som I kan nyde efter en oplevelsesspækket dag.

Læg også vejen forbi spaområdet Mandara Spa, der tilbyder over 50 forskellige behandlinger eller slap af ved ét af flere poolområder.

NORDISK SKØNHED

Underskøn natur og lyse nætter

Varme kilder i Island og et besøg på smukke Grønland. De lyse måneder med mildt vejr er perfekte til at opleve disse underskønne destinationer. Med et krydstogt til Grønland og det nordlige Island får du frit udsyn til naturens vidundere.

Med et NCL-krydstogt til Island og Grønland kan du opleve noget af det bedste, jordkloden har at byde på af urørte landskaber og natur. Det moderne krydstogtskib Norwegian Star stævner ud fra den islandske hovedstad Reykjavik med kurs mod Grønland – selvfølgelig med en række pitstop undervejs. Turen byder blandt andet på besøg i mindre befolkede islandske byer som Akureyri og Isafjordur, inden I lægger til kaj ved Nanortalik i Grønland. På den nordlige halvkugle er natten lige så lys som dagen om sommeren, så bliv oppe på dækket til sent for at nyde horisonten og det særlige nordiske lys.

Herfra går turen videre til vestpå langs den grønlandske kyst og Grønlands hovedstad Nuuk, som du har tid til at udforske, inden I igen sætter kursen mod Island.

I øvrigt byder det nyeste krydstogtskib Norwegian Prima også på spektakulære ø-ruter denne sommer.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/island.jpeg

Norwegian Star tager dig med på en spektakulær rejse.

https://imgix.femina.dk/2023-01-23/shutterstock_598314359.jpg
Foto: Shutterstock

Edinburgh hører til Europas smukkeste byer.

Verden fra en ny vinkel

Et krydstogt med Norwegian Cruise Line er en helt anderledes måde at rejse på, end du måske har været vant til før. På dit flydende hotel kan du fortabe dig i bølgen blå eller nyde alenetid med massage og ansigtsbehandlinger, mens børnene prøver vandruchebaner eller dyster mod hinanden i Laser Tag. På et eksklusivt NCL-krydstogtskib kan du finde alt, hvad hjertet begærer af shopping, pools, særlige kulinariske oplevelser og underholdning.

Denne sommersæson introducerer NCL det helt nye krydstogtskib, Norwegian Viva, som sejler til en række velkendte og elskede middelhavs-destinationer. Tager du på krydstogt med Norwegian Viva, får du en oplevelse til søs, som du aldrig har prøvet før. Det topmoderne krydstogtskib har flere poolområder, en beachclub og et væld af udsigtspunkter langs den udendørs Ocean Boulevard, ligesom du kan få stillet dit adrenalinkick med et besøg på enten casino, Viva Speedway-banen eller på en tur igennem ”The Drop”, der tager dig på en ti-etagers rutsjebanetur i nærmest frit fald.

Herunder kan du se en række stemningsfulde fotos fra krydstogtskibet Norwegian Viva.

Læs også