Hoteller der ser fantastiske ud på Instagram
Rejser

Hoteller, der ser fantastiske ud på Instagram

13. april 2018
af Ditte M. Hansen foto AOP
Se her hvilke hoteller, der får din Instagram til at stråle. Uanset om du er på udkig efter den perfekte balkonudsigt, vildeste bar, imponerende trappe eller swimmingpool, så skal hotellerne her nok fylde dit feed med likes, hjerter og begejstrede kommentarer.

Fremtidens rejsetrends går bl.a. på hoteller, steder og destinationer, der er tager sig godt ud på Instagram. Vi vil derfor i højere grad end nu vælge efter, hvad der ser godt ud på billeder og høste likes på de sociale medier. Et godt sted at starte er at booke et hotel, der ser fantastisk ud på Instagram. Hotellet er din naturlige base under ferien og derfor har du rig mulighed for at knipse løs og få de bedste skud til din profil. Se her hvilke fem hoteller, fra London og Paris til Bali og Bangkok, der med garanti vil give dig massevis af likes, hjerter og begejstrede kommentarer.

5 fantatsiske hotteller til Instagram

St. Pancras Renaissance Hotel London, Storbritannien
Pletskud: Den imponerende trappe

Imponerende, billedskøn og majestætisk. Den ikoniske trappe, som mange måske genkender fra Spice Girls’ musikvideo Wannabe, er blevet delt et utal af gange på de sociale medier. Få en ven til at tage et bilede af dig, når du spadserer ned af trapperne i dit lækreste ferieoutfit – dine følgere vil elske dig for det.

Hotel Plaza Athénée, Paris
Pletskud: Værelse med udsigt

En udsigt, der er så fantastisk, at den fik Carrie Bradshaw til at hvine i Sex And The City. Dette klassiske Instagram-foto får dine følgere til at udbryde #epic #wow. Værelsernes udsigt over Eiffeltårnet, de smukke røde blomster og de parisiske hvide skodder og den blå himmel er blevet et af de mest delte hotelmotiver på Instagram.

LÆS OGSÅ: Her skal du rejse hen i 2018

Hotel Fasano, Rio De Janeiro
Pletskud: Det perfekte poolbillede

Snup et billede af en af de skønneste tag-swimmingpools i Rio, med Sugarloaf Mountain i baggrunden. Poolen er et must-see i Brasilien, og en ikke overraskende Instagram-darling.

Viceroy, Bali
Pletskud: Det eksklusive luksusbillede

Perfekt afslapningsbillede til Instagram, der oser af eksklusivitet! Det familieejede luksushotel har 25 villaer med privat pool, der alle har udsigt over Ubuds skove og rismarker. Der er garanti for instantly zen - og likes.

Lebua at State Tower, Bangkok
Pletskud: Den fedeste bar

Kun fantasien sætter grænser! Bangkoks Sky Bar ligger øverst på State Tower og har den vildeste panoramaudsigt, der gør sig godt på Instagram. Baren er kendt fra Hangover-filmene, så lav din helt egen filmscene med vennerne, og få masser af likes.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du til at rejse i fremtiden

Kilde: Hotels.com

Læs også