Guide til Berlin bedste boligbutikker interiør design butik indenfor gult lamper
Rejser

Guide til Berlin: De bedste boligbutikker

16. juni 2015
af Christine Agertoft / Foto: Christina Kayser Onsgaard
Hvis du er ved at planlægge en rejse til Berlin og elsker lækre design-dimse-dutter, så har vi lige den ultimative guide til Berlin og byens skønne boligbutikker!

Berlin er er skøn storby lige om hjørnet, og den er kendt som et sandt mekka af inspiration til bolig og indretning. Det er byen, hvor du kan score skæve loppefund til billige penge og dyrt design i verdensklasse - hvis du altså kan finder det! For Berlin kan være svært at finde rundt i. De store indkøbsgader er domineret af internationale butikskæder, og du er sikkert på udkig efter noget boligtilbehør med den helt særlige Berlin-charme. Derfor har vi lavet en guide til Berlin og nogle af byens bedste boligbutikker. Med den ved hånden lover vi, at du kommer hjem med specialle souveneirs til dit hjem.

Er du på udkig efter en generel guide til Berlin? Læs: Rejseguide til Berlin

Guide til Berlin: De bedste boligbutikker:

Paper & Tea

Guide til Berlins bedste boligbutikker paper and tea tepotter gaver te

Hjemmeside: http://www.paperandtea.com/stores/
Adresse: Alte Schönhauser Straße 50, 10119 Berlin-Mitte
En meget smuk tebutik, der er dedikeret til tesmagning og de fineste tepotter og kopper. Hvis du mangler en værtindegave, så er det her, den perfekte boligbutik til dig!

Süper Store

Guide til Berlins bedste boligbutikker super store interiør butik design

Hjemmeside: www.sueper-store.de/about
Adresse: Dieffenbachstr. 12, 10967 Berlin
Süper Store er den lille hyggelige butik i vores guide til Berlin. Den sælger smukke designgenstande til hverdagen. Der er fokus på det gode håndværk, og det er her du kan finde den helt unikke karaffel eller en luksusversion af den traditionelle barberkost.

The Store

Guide til Berlins bedste boligbutikker interiør design butik indenfor gult lamper

Hjemmeside: http://thestore-berlin.com/#home
Adresse: Torstrasse 1, 10119 Berlin
The Store ligger i det eksklusive SOHO house i Berlin. Det er her de internationale filmstjerner bor, og hvor du finder Berlins hotteste ”members only club”. Derfor er The Store også proppet med luksuriøse designlækkerier indenfor køkken, design, mode, skønhed og meget mere.

Ting

Guide til Berlins bedste boligbutikker ting butik interiør

Hjemmeside: http://ting-shop.com/products/neu-bei-ting
Adresse: Rykestraße 41, 10405 Berlin
Navnet afslører, at du nok kommer til at finde en del af de samme ting, som du også kan få i boligbutikker herhjemme. Men Ting har også boligtilbehør fra både Tyskland og Kina, så der er også en god chance for, at du finder en lille designsnack, som du bare må eje.

Guide til Berlins bedste boligbutikker Sing Blackbird interiør design butik

Hjemmeside: http://singblackbird.tumblr.com/
Adresse: SANDERSTRASSE 11, BERLIN
Sing Blackbird er outsideren i vores guide til Berlin. Det er en meget lille vintagebutik og café, der sælger genbrugstøj, bolignips, mad, og hvad der ellers er på lager. Du kan være heldig og finde den perfekte boligsouvenir, men du kan også gå forgæves. Heldigvis kan du så snuppe en bid mad eller kaffe.

Gestalten

Guide til Berlins bedste boligbutikker gestalten interiør design butik

Hjemmeside: http://news.gestalten.com/stores
Adresse: Budapester Straße 38–50, 10787 Berlin
Gestalten er egentlig et forlag, der har specialiseret sig i design- og arkitekturbøger, men de har også nogle skønne konceptbutikker. Her finder man håndplukkede designperler, anderledes bøger og en rigtig god kop kaffe.

Departmentstore Quartier 206

Guide til Berlins bedste boligbutikker Quartier 206 interiør varehus

Hjemmeside: www.dsq206.com/
Adresse: Friedrichstrasse 71, 10117 Berlin
Hvis du gerne vil have noget helt særlig med hjem, og prisen ikke rigtig spiller den store rolle, så er Departmentstore Quartier 206 det rette sted. Det er eksklusive varer til eksklusive priser til eksklusive kunder. De har både skønhedsprodukter, sko og rigtig meget tøj, men også en afdeling med skønne boligsager.

Abonnement

Læs også