Spisesteder med morgenmad og brunch i London
Rejser

De bedste spisesteder i London: Morgenmad og brunch

10. juni 2015
af Katharina Schüler / Foto: Anders Schønnemann
Vi har samlet en liste over vores top 5 spisesteder i London, hvor du helt sikkert bør slå et smut forbi, hvis du leder efter den ultimative morgenmad eller brunch!

Morgenmad kommer i mange former og skikkelser, og især England er kendt for gode spisesteder med sublime og overdådige morgenmadsmåltider såsom "full English breakfast", der består af blandt andet pølser, bacon, æg, baked beans og toast. Et must, når man besøger London!

Opdag nye spisesteder i London

Har du ligesom os besøgt den populære storby et utal af gange, og søger du nogle nye og spændende spisesteder i London, der kan give dig den ultimative morgenmads- eller brunch-oplevelse, har vi her samlet vores bud på de 5 bedste spisesteder i London til morgenmad og brunch - uanset om du er til sprød og rustik herremad, eller lette anretninger i hyggelige omgivelser.

Læs også: Teatime i London

Vores top 5 over spisesteder i London:

#1 - The Breakfast Club

Hjemmeside: www.thebreakfastclubcafes.com

Adresse: 11 Southwark Street, SE1 1RQ (tæt på London Bridge)

Morgenmad serveret hele dagen? Det kan du tro! Det bør næsten være en forbrydelse ikke at besøge The Breakfast Club, når man er i London. Deres pandekager er ren gudespise og bliver serveret høje med bær, bacon eller hvad du nu lige har lyst til på. Atmosfæren er fantastisk, og stedet er yderst besøgt i weekenderne, hvor køen til et bord strækker sig til langt ud på gaden. Men har du mod på det, er ventetiden uden tvivl det værd. Besøg The Breakfast Club tæt på London Bridge, og gå de fyldte maver væk med en dejlig gåtur langs Themsen bagefter.

#2 - Le Pain Quoditien

Hjemmeside: www.lepainquotidien.co.uk

Adresse: 201-203 Kings Road, SW3 5ED (tæt på Chelsea)

Navnet betyder "det daglige brød", men på Le Pain Quotidien får du meget mere end det. Her kan du nyde en sund og nærende morgenmad i rustikke omgivelser i det populære Chelsea område og efterfølgende gå på opdagelse i dyre designerbutikker eller se på flotte bygninger, der oser af engelsk arkitektur.

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG BOLIGEN MED MAD & BOLIG!

#3 - Greenberry Café

Hjemmeside: greenberrycafe.co.uk

Adresse: 101 Regent's Park Rd, NW1 8UR (tæt på Primrose Hill)

Greenberry Café er placeret lidt udenfor centrum af London, men er uden tvivl turen værd. Maden er fantastisk, og den er udelukkende lavet af gode ingredienser. Besøger du caféen til brunch, kan du slå et smut forbi parken, og få den bedste udsigt over London fra det trendy Primrose Hill-område.

#4 - Duck & Waffle

Hjemmeside: duckandwaffle.com

Adresse: 110 Bishopsgate, EC2N 4AY (tæt på Liverpool St)

Placeret i Heron Tower på 40. etage, er Duck & Waffle nok det sted i London, hvor du får den bedste udsigt serveret med din morgenmad. Deres signaturret "duck and waffle" lyder måske en smule mærkelig, men kombinationen af sprød and, æg og vaffel overtrukket med sød sirup er uovertruffen - og den ultimative herreret.

#5 - Bluebelles of Portobello

Hjemmeside: www.facebook.com/BluebellesCafe

Adresse: 320 Portobello Road, W10 5RU (tæt på Notting Hill)

Hos Bluebelles of Portobello får du fantastisk kaffe og frisklavet brød og kager. Caféen er indrettet med rustikke og vintageinspirerede møbler, som gør det dejligt afslappende at indtage sin morgenmad. Og så ligger caféen blot et stenkast fra det populære Portobello Road Market, som bl.a. er kendt fra filmen Notting Hill.

Abonnement

Læs også