Kaffebare i malmø
Rejser

De 5 bedste kaffebarer i Malmø

11. juni 2014
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Kafé Agnes og Lilla Kafferosteriet
Malmø byder på autentiske skærgårdsoplevelser og tungesmeltende lækkerier. Her er 5 kaffebarer i Malmø, du skal besøge, næste gang turen går til det sydsvenske.

På blot en halv time kan du komme fra København til Malmø og få den allerbedste svenske skærgårdsstemning ind under huden. Og når de charmerende skånske oplevelser skal fordøjes, skal det gøres på ægte svensk manér - nemlig ved at fika, som dækker over det at nyde en kop kaffe med lidt sødt til ganen på en af de mange lækre kaffebarer i Malmø. Med andre ord: Indbegrebet af svensk hygge!

Forkæl dig selv med en kaffepause ud over det sædvanlige - her er 5 kaffebarer i Malmø, du ikke må snyde dig selv for:

1. Kaffebar med kaffekunst

Et god kaffebar skal selvsagt servere en god kop kaffe, og det har Lilla Kafferosteriet i Malmø helt styr på! Lilla Kafferosteriet er beliggende på en lille sidegade til Malmøs gågade, og her får du kaffekunst uden lige og kager, der appellerer til sødhedsøjeblikke. Nyd den gode fika indendørs eller i den tilhørende gård.
Læs mere om kaffebaren med den gode kaffe her!

2. Den eventyrlige kaffebar i Malmø

Det kan ikke undgås, at tankerne flyver afsted mod de svenske barndomseventyr, når man træder indenfor i Malmøs charmerende Café Sockerbit. Her bydes der ikke kun på kaffepause med gode kager og kanelsnegle, men også en bid af Sveriges ægthed.
Læs mere om den sukkersøde kaffebar i Malmø her!

3. Nostalgisk øko-kaffe

Blandt stokroser og bindingsværkshuse i Malmø finder du den lille perle, Kafé Agnez. Den charmerende gårdhave er indrettet i bedste mormorstil og indbyder til fika på allerhøjeste plan. Kagerne er helt igennem økologiske, mælkefrie og veganske, men der er ikke gået på kompromis med smagen.
Læs mere om kaffebaren i Malmø her!

4. Kaffetår med slotsstemning

På en solskinsdag i Malmø danner Slottsträdgården de perfekte rammer for en kaffepause. Her serveres økologiske lækkerier, der er hjemmedyrket - selvfølgelig nydt i haven blandt blomstrende kolonihaver og det gamle rustikke renæssanceslot, hvor alle sanser sættes i spil med en god kaffe i hånden.
Læs mere om den svenske kaffebar her!

5. Det lokale kaffebar i Malmø

Solde Kafferosteri er beliggende udenfor Malmø centrum, og er derfor et sted, der glædeligt er besøgt af lokale folk med store kaffehjerter. Espressoen er i højsædet, og der findes sødt til ganen, der supplerer den gode kaffe på fineste manér.
Læs mere om den lokale kaffebar i Malmø her!

Læs også