https://imgix.femina.dk/madogbolig/media/websites/in-dot-dk/website/2014/juli/uge-29/tirsdag/comw612.jpg
Rejser

Comwell // Sport, Spa & Strandhoteller

15. juli 2014
af Redaktionen // Annonce
Hos Comwell kan du få flere typer sommerophold. Se det store udvalg af ophold og deltag i konkurrencen om et gavekort på intet mindre end 5000,- til et af Comwells hoteller ...

Hos Comwell kan du få lige det sommerophold, du ønsker. På vores 16 hoteller i Danmark og 2 i Sverige, kan vi tilbyde en mange former for ophold. Alle vores hoteller har et unikt særpræg, som betyder at du kan få lige præcis det sommerophold, du ønsker. Prøv f.eks. et ophold i en Danmarks mange hyggelige byer, hvor du tager på tur om dagen og oplever byens seværdigheder inden du slutter af med en gourmetmiddag på hotellet.

Eller hvad med et afslappende spaophold på et af vores 3 spahoteller, hvor du stort set ikke behøver at koncentrere dig om andet end at huske badetøjet og så bare slappe af i de luksuriøse spaområder, mens du ser frem til en hyggelig aften i hotellets restaurant, hvor der kræses for detaljerne.

Se Comwells sommertilbud her

Er du til strand og vand, så kan du besøge Comwells nyåbnede strand hotel - Comwell Køge Strand - hvor stranden ligger lige udenfor døren. Er du til en mere aktiv sportsferie, kan du give den gas på Danmarks Sportshotel - Comwell Sport Rebild Bakker, hvor vores dygtige instruktører står klar til at udfordre dig.

Vind et sommerophold hos Comwell -Deltag i konkurrencen HER

Læs også