https://imgix.femina.dk/media/027b769609b24351bc3aad47ba46d8be.jpg
Rejser

Cliff Bay Resort, Madeira

24. maj 2011
af Hanne Høiberg
Foto: Star Tours, Spies, Apollo
Højt på en klippe med udsigt over Funchal-bugten ligger Cliff Bay Resort omgivet af en blomstrende subtropisk have og med direkte adgang til Atlanterhavet. Er du mere til pools, er der to af slagsen – med opvarmet saltvand naturligvis.

Højt på en klippe med udsigt over Funchal-bugten ligger Cliff Bay Resort omgivet af en blomstrende subtropisk have og med direkte adgang til Atlanterhavet. Er du mere til pools, er der to af slagsen - med opvarmet saltvand naturligvis.

Hotellet er kendt for klassisk luksus i elegant-moderne omgivelser, der virkelig udnytter beliggenheden. F.eks. sørger receptionens store vinduer for, at det blå ocean er det første, du ser, når du træder indenfor. Og vælger du et værelse med havudsigt, kan du ligge i den store dobbeltseng og nyde synet af himmel og hav.

Den ene af hotellets fire restauranter, Il Galo d'Oro, har Madeiras eneste stjerne i Michelin-guiden. Så hvis du sætter pris på en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige, er det her, du skal reservere bord.

Drømmer du om en massage i det fri til lyden af bølgeskvulp, kan du besøge spaen, der også har behandlingsområde på egen afskærmet terrasse. Er du i det aktive hjørne, kan du spille tennis på hotellets tennisbaner.

Spies standard *****, priseksempel fra kr.14.098 (2 personer i dobbeltværelse med havudsigt og morgenmad). www.spies.dk

Læs også