Chicago
Rejser

Chicago - fem hemmelige steder

24. april 2014
af Linda Danielsen Røygaard
Skyskrabere, delikatesse- og designcentre og et hotel med verdens højeste tårn. I Chicago farer man gerne vild, for der er hele tiden noget at opdage. Få fem tips til hemmelige steder i Chicago her!

Chicago er en arkitekturby, der har en masse at byde på, og som rummer mange hemmelige skatte. Drik en kop kaffe downtown på Starbucks på "Magnificent Mile" og fald i snak med byboerne - så får du de bedste "Chicago like a local"-tips! Vi har samlet fem tips til hemmelige steder i Chicago her!

Læs også: Storbyferie: 5 gode rejser

Chicago Skyline fra vandsiden

Chicago skyline skal trods den kendetegnet brise opleves fra North Avenue Beach. Skyskraberne står rankt i baggrunden, mens vandet fra Lake Michigan slår mod bredden. De lokale joggere i shorts og kortærmede t-shirts signalerer, stedet er Chicagos hot spot både forår og sommer.

North Avenue Beach ligger i Lincoln Park, hvor du også finder en Zoologisk Have og en statue af Abraham Lincoln. Det skulle efter sigende bringe lykke at røre ved statuens venstre fod.

Hot sauce og appetitlige priser

I Pepper Palace, som er en One-Stop-Shop i Water Tower Place, spiser man Black Rose Hot Sauce til både kød og omelet. Stedet startede som en lille kiosk i 1989, og i dag har det over 1200 produkter af Hot Sauce, Salsa, BBQ sauce m.m.

Snyd ikke dig selv for Chicago Sports Museum på 7. etage, hvor du kan teste dine egne sportspræstationer på de interaktive udstillinger. I Macy's designbutik på 4. sal kan du få rabatter op til 40 procenter på kendte mærkevarer som Lewis og Ralph Laureen.

Pepper Palace Chicago, Water Tower Place, 845 North Michigan Ave. Unit 8135

Nyt downtown delikatesse marked i Chicago

Et andet spisested, hvor du også kan købe delikatesser, er det relativt nye Eataly Chicago Market på 43 East Ohio Street (en sidegade til Michigan Avenue). Her er et gourmetunivers af delikatesser som prosecco gelé, hasselnød-tun sauce og Barolo eddike, en afdeling med køkkenudstyr samt 15 restauranter, barer og madboder fordelt på to etager.

En helt unik smagsoplevelse i Eataly er en kop espresso hos Caffe Vergnano 1882. Her kan du nyde en eksklusiv blanding af de seks fineste sorter kaffebønner, som tilberedes på en autentisk kaffemaskine.

Eataly, 43 East Ohio Street, har åbent syv dage om ugen - Il Gran Bar Lavazza kl. 8.00-23 og Eataly Market har åbent kl. 10-23.

Interiør mekka i det nordlige Chicago

Søger du inspiration til boligindretningen, så besøg Design Center i Merchandise Mart i det nordlige Chicago. På 16. etage er det helt nye Sample Sale Suite åbent for både indkøbere og offentligheden. Her kan du finde interiør til din bolig med op til 75 procent rabat. På Merchandise Mart's hjemmeside kan du inden dit besøg bestille en gratis en-times konsultation med en designer-On-Call.

Merchandise Mart, 222 West Merchandise Mart Plaza (mellem Well og Orleans Street), åben ma-fre 10-17, merchandisemartdesigncenter.com

Designhotel i Chicago med verdens højeste tårn

Chicagos mest trendy hotel ligger i The Loop (centrum). Den prisbelønnede skyskraber er ét af Chicagos nye vartegn og har verdens højeste tårn, designet af Chicago's kvindelige arkitekt Jeanne Gang.

Hotellet har et bølget ydre, der minder om skumtoppene på Michigansøen, og det safirfarvede neonlys i lobbyen har lagt navn til Radisson's Blu luksusbrand. I hotellets Filini restaurant kan du nyde klassiske italienske retter og vælge mellem mere end 100 italienske vine.

Ud over en formidabel udsigt, ligger hotellet i en bermudatrekant af topseværdigheder: Millennium Park med Anish Kapoors bønneformede skulptur "Cloud Gate", også kaldet "The Bean", 360 Chicago og Art Institute of Chicago.

Radisson Blu Aqua Hotel, 221 N Columbus Dr

Vil du vide mere om Chicago, så tjek de seneste nyheder på www.choosechicago.com eller kontakt Skandinaviens og Finlands turisme og PR bureau www.atlanticlink.net.

Læs også