anna lin
Rejser

Anna Lin tager et særligt forbehold, når hun dater i udlandet: Her er hendes gode råd

22. marts 2023
Af Aviaya Hansen
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
26-årige Anna Lin fortæller i ny podcast, hvilke forbehold hun tager, når hun dater fyre i udlandet og tager dem med hjem.

Denne artikel blev først bragt på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Anna Lin har datet en del i udlandet. Hendes erfaringer deler hun nu i Elisa Lykkes DR-podcast "Fantasier".

Der er ingen tvivl om, at Anna Lin tager sine forbehold, når hun på nogle af sine mange udlandsrejser tager med en mand hjem, som hun har mødt på rejsen.

- Nu dater jeg meget i udlandet, og der er jeg da også nødt til at tage billeder af folks id, fordi jeg kan mærke, der kan ske mig så meget lige nu, fortæller hun i udsendelsen og fortsætter:

- Hvis jeg tager hjem med en fremmede, så spørger jeg altså lige, om jeg må få et billede af hans id, og så sender jeg det til en ven, for det ville så være der, han ville reagere, hvis han var i gang med at gøre noget, han ikke skulle.

Anna Lin er klar over, at der ikke er så meget hun kan stille op i situationen, hvis hun ender på date med den forkerte.

- Det er jo ikke, fordi der er nogen, der kan komme og redde en, men hvis der sker mig noget, så er der et clue, så har jeg sendt et id afsted, og min telefon har det i skyen et sted.

Læs også