Spahoteller
Rejser

IN anbefaler: 4 spahoteller i Norden

3. juli 2015
Af Silke Grane
Det er ofte alt for sjældent, at vi tager godt hånd om os selv. Derfor har vi fundet de ypperste spa-hoteller i Norden. Så slap af, og nyd.

https://imgix.femina.dk/madogbolig/kurhotel_skodsborg_spa_j2rxdibr_claes_bech_poulsen.jpg

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg

https://imgix.femina.dk/madogbolig/15360567306_1149005c49_o.jpg

The Thief, Oslo, Norge

Havnefronten i Oslo Centrum har gennem de sidste år taget nogle udseendemæssige kvantespring. Her finder man den smukke, smukke norske opera (den skal ses!), Astrup Fearnly Museet of Modern Art og så også The Thief – en arkitektonisk perle af et spa-hotel, hvor farverne i såvel spa som på værelserne går op i en højere enhed.

Smukt udført og inspirerende. Spaen, der åbnede for et år siden, strækker sig over 800 kvadratmeter og har bassin, flere oplevelsesbrusere, saunaer, en skønheds-lounge, spa-bar med mere.

Interiøret er inspireret af den norske natur med skifer, hav og nordisk lys, mens behandlingerne stjæler det bedste fra spa-kulturerne verden over som tyrkisk Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss. Et oplagt sted, hvis man gerne vil kombinere storby med et i særklasse lækkert hotel og ditto spa. Dagspa fra 170 kr., hvis man bor på hotellet.

Se mere her: The Thief Spa og The Thief hotel

https://imgix.femina.dk/madogbolig/spa-rosa_meerwasserinnenpool_04.jpg

A Rosa, Sylt, Nordtyskland

Den bedste måde at komme til Sylt på er via færgen fra Rømø. Sejlturen er langsommelig, men det får samtidig tanker og krop ned i gear. Og så lander man der: På en lille hengemt perle af en ø, ihvertfald set med danske øjne. For tyskerne er Sylt velkendt og lig med vores Skagen, og øens seks michelin-restauranter vidner da også om klientellet. En af michelin-restauranterne – den tostjernede La Mer – er at finde på spa-hotellet A Rosa.

Et forholdsvist nybygget hotel med store værelses-vinduespartier, der åbner op ud til havet og de silkebløde sandstrande. Brug gerne flere dage her, og nyd den overdådige morgenmadsbuffet, the late nights soirees med bands, virkelig, som i virkelig god sushi på restaurant Spices og stå op kl. 7 om morgenen, når poolen åbner, og vær en af de få og første, der svømmer morgenlyset i møde i den udendørs pool. Det er magisk.

Hop bagefter i den veludstyrede sauna- og dampafdeling, og forkæl dig dernæst med en ayurveda-massage. Så får du det ikke meget bedre. Priser fra 1.600 kr. pr. nat for et dobbeltværelse.

A Rosa Resort

https://imgix.femina.dk/madogbolig/solstrand_pool_ingar_holm_0.jpg

Solstrand Hotel & Bad, Bergen, Norge

Solstrand Hotel & Bad

De 5 bedste massageolier

LÆS OGSÅ: Pakkeguide: Pak kufferten rigtigt når du rejser

Læs også