Irland vandreferie
Rejser

7 ting du ikke vidste om vandreferier

28. januar 2016
af Karna Bunk-Jensen i samarbejde med Kultur Rejser Europa
Foto: Kultur Rejser
Skal man KUN vandre på vandreferien, og hvor er det godt rejse hen for at gå? Kulturrejser Europas rejseeksperter guider til vandreferien for enhver.

1. Gå dig til en god ferie
Er du nogensinde kommet hjem fra en ferie med følelsen af, at du ikke fik det hele med? Hvis du gerne vil se mere af din destination, bør du overveje at supplere de obligatoriske seværdigheder med vandreture. Vandreferien er et must for alle rejseentusiaster, for når du oplever dit rejsemål til fods, oplever du meget mere af det.

Se her, hvor du kan vandre

2. Aktiv ferie eller oplevelser?
Snør vandreskoene på din næste ferie og prøv et oplevelsesrigt alternativ til den aktive ferie. For dig, der gerne vil være fysisk aktiv på ferien og samtidigt opleve dit rejsemål, er vandreferien en fantastisk mulighed for at kombinere begge.

Vild med at vandre? Læs 5 tip til at planlægge den perfekte vandreferie

3. Kom på afveje
Hvorfor tage til Madeira uden at se laurbærskoven, juleroserne eller de vilde orkidéer, som vokser her? Hvis du er naturinteresseret, eller bare sætter pris på en smuk udsigt, ved du også, at de mest uberørte og fascinerende naturområder ofte kun er tilgængelige på gåben.

4. Få mere ud af vandreferien med en rejseleder
Vil du gerne prøve at vandre på din ferie, er det en fordel at rejse med dansktalende rejseledere, som kender rejsemålet og vandreruterne indgående. Ofte vil rejselederen, som rejsebureauet har udvalgt, også have et særligt kendskab til områdets historie samt flora og fauna.

5. Vandreferien er for alle
Vandreferier findes i mange varianter og sværhedsgrader. Ét er dog sikkert; der findes også en vandreferie for dig. Hos Kulturrejser Europa er vandringerne kun en del af programmet på vandreferierne, og hver vandretur er fra 6 til 20 kilometer lange. Derfor kræver deltagelse heller ikke erfaring med at vandre, og det er nok at være i almindeligt god form.

6. Vandring er også socialt
Når der på arrangerede vandreferier vandres i grupper, er det både for sikkerhedens skyld, og fordi at der opstår et særligt fællesskab omkring det at vandre. Det gør også vandreferien til en social rejseform, som passer til dig, der rejser alene.

7. Kondi og kultur går godt i spænd
Vandreferien som rejseform er populær som aldrig før, og hos Kulturrejser Europa er det kombinationen af vandreture og kulturelle oplevelser, som især efterspørges. Her er programmerne på alle ferierne, hvor der indgår vandringer, også fyldt med kulturelle udflugter og kulinariske oplevelser.

En verden af vandreferier

Solrige Mallorca - 8 dage fra 9.995,-
Hyggelige Port de Sollér og Tramuntana-bjergene

SØNDAG læs mere

Det grønne Irland- 8 dage fra 8.995,-
Wicklow-egnens smukke natur og landsbyer nær Dublin

SØNDAG læs mere

Autentiske Alentejo - 8 dage fra 9.495,-
Portugals billedskønne kystlandskaber

SØNDAG læs mere

Sydspaniens charme - 9 dage fra 10.995,-
Andalusiens historiske byer og bjergområdet Alpujarras

SØNDAG læs mere

Kulinariske vandringer på Amalfikysten - 8 dage fra 8.995,-
Overvældende natur og italienske specialiteter

SØNDAG læs mere

Naturoplevelser på Madeira - 8 dage fra 8.495,-
Høje bjerge, dybe dale og lokal gastronomi

SØNDAG læs mere

Azonernes naturlige paradis - 11 dage fra 12.995,-
Ø-hop og vandringer langt fra alfarvej

SØNDAG læs mere

Alle rejserne er med afrejse mellem marts og oktober og dansktalende rejseledere og udflugter er inkluderet! Ring på 88 33 62 46, eller se en oversigt over alle vandreferier her.

Læs også