To personer i en pool
Annonce
ANNONCE

5 forslag: Sådan forkæler du dig selv på din næste ferie

16. november 2022
Annonce for Norwegian Cruise Line
En ferie er den perfekte lejlighed til at slappe af og forkæle sig selv. Her har vi samlet 5 forslag til, hvad du kan gøre for at komme heeeelt ned i gear, næste gang du skal afsted.
Logo

Step 1: Forkæl dig selv med en ferie. Step 2: Forkæl dig selv på din ferie! Der er ingen grund til at stoppe ved selve ferien – husk også at være god ved dig selv, mens du er afsted. Så kan du komme tilbage fra ferie fuld af overskud og energi.

Er du i tvivl om, hvordan du holder en ægte livsnyderferie, så har vi her samlet lidt forslag til, hvordan du kan forkæle dig selv på din næste ferie.

Forslagene kan alle nydes ombord på de moderne krydstogtskibene hos Norwegian Cruise Line (NCL), der sejler over hele verden – og med masser af mulighed for selvforkælelse. NCL er blevet kåret som Europas førende krydstogtselskab af WorldTravelAwards og har flere skibe end nogensinde før i Europa.

1. Tag en tur i spa

Læn dig tilbage, og nyd en god massage eller ansigtsbehandling efterfulgt af en tur i dampbad eller sauna. Der er næppe noget, der skriger selvforkælelse som en tur i spa – og næppe en følelse, der kan slå den, man står tilbage med efter nogle timer under så rolige og lækre forhold.

Ombord hos NCL finder du Mandara Spa®, du kan lade dig opsluge af, mens skibet sejler dig videre til næste smukke destination. I spaområdet på hele 2.000 kvadratmeter kan du vælge mellem 50 forskellige behandlinger, ligesom du kan komme i sauna, pool, saltgrotte og snerum, eller blot nyde en afslappende stund i liggestolene med varme sten, mens du betragter havet, hvor delfiner og hvaler indimellem melder deres ankomst.

Spa med pool
https://imgix.femina.dk/2022-09-26/1a.jpg

2. Dyrk yoga

Ånd ind … Ud … Og mærk roen indfinde sig i kroppen. Ferie i sig selv er ofte et afslappende afbræk fra hverdagen, men drysset med lidt yoga kan du komme helt ned i gear og ind i dig selv. Frem med yogamåtten, og mærk dig selv, mens du i en glidende bevægelse transformerer din krop fra kobra til hund.

På NCLs krydstogtsskibe har du mulighed for at melde dig til yogaundervisning, ligesom du kan melde dig på andre hold som spinning og pilates, hvis du ønsker at holde dig i form på ferien. Der er veludstyrede fitnesscentre, du kan besøge under hele rejsen, og i massevis af andre sportslige aktiviteter.

3 lækre krydstogtdestinationer denne vinter

3. Lig stille … og nyd det

Ferier kan hurtigt blive fyldt med to do’s og dårlig samvittighed over ikke hele tiden at tilslutte sig børnenes leg. Men husk at give dig selv tid til at slappe af. Hvis I er afsted som par med børn, kan I måske lave aftaler om alenetid, hvor mor eller far får ro til at nyde – ja, ingenting – i en time eller to på en liggestol i varmen. Der findes næsten ikke noget bedre.

Ombord på NCLs moderne krydstogtskibe kan du nyde solen i Spice H20 Beach Club på en liggestol, kun afbrudt af små, afkølende dyp i poolen eller en opkvikkende tur under vandfaldet ombord. Imens kan du vide dig sikker på, at børnene har det sjovt i for eksempel vandlandet og dets mange rutsjebaner.

Poolområde

4. Forkæl dine smagsløg

Forkæl dig selv – ved at forkæle dine smagsløg. Gode ferier bliver kun bedre af god mad, så husk også at være god ved dig selv på det område. Prøv en masse forskellige restauranter og retter, og giv dig selv en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Det husker man også glædeligt tilbage på mange år efter.

Der er flere internationale specialrestauranter med mad fra forskellige verdenskøkkener ombord på NCLs krydstogtskibe – oplev alt fra japansk teppanyaki til amerikansk steakhouse og fin, fransk gourmetmad. Hele verden lige ved hånden. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil spise hver aften, så oplevelsen bliver individuel og ikke skemalagt.

Mad
https://imgix.femina.dk/2022-09-26/4b.jpg

5. Nyd solnedgangen og stjernehimlen

Findes der mon en bedre måde at afslutte dagen på, end ved at nyde solnedgangen eller den klare stjernehimmel? Her kan du reflektere over dagen – eller livet generelt – mens du lader dig opsluge af det store blå. Det kan nærmest være helt meditativt.

Mens du nyder udsigten, kan du passende nyde en mojito eller et glas vin på dækket på NCL’s krydstogtskibe. På flere af skibene finder du “The Waterfront”, en promenade med åben himmel og 180 graders havudsigt, hvorpå flere restauranter og barer med hyggelige loungeområder er linet op, så du kan nyde både mad og drikke lige ved vandet.

The Waterfront

Om Norwegian Cruise Line

NCL har 18 moderne krydstogtskibe, heriblandt det helt nye Norwegian Prima. NCL tilbyder rejser til alle verdens kontinenter, og du kan besøge alt fra Alaska og Caribien, Sydamerika og Hawaii til Australien, Asien og Europa.

NCL er blevet kåret som Europas førende krydstogtselskab af WorldTravelAwards og har flere skibe end nogensinde før i Europa. Når du rejser med NCL, har du masser af tid til at udforske dine omgivelser, og du får ofte mere værdi for pengene i forhold til landbaserede hoteller. Se mere her, eller bestil en brochure her.

BLACK FRIDAY-TILBUD – book nu: Lige nu kan du få 50 % rabat, når du booker et krydstogt med NCL. Du kan desuden opgradere din rejse med Free at Sea fra 99 euro per person, nu med ALLE pakker inklusive premium drikkevarer. På udvalgte ture kan du også få op til 300 euro rabat på flyrejser. Læs mere om tilbuddet her.

Læs også