Caribien
Annonce
Rejser

3 eksotiske destinationer til din vinterrejse

10. oktober 2023
Annonce for Norwegian Cruise Line
Mangler du inspiration til dette (eller næste) års vinterferie? Vi har samlet tre forskellige og fantastiske destinationer, der rummer både tropiske øer og uforglemmelige storbyoplevelser – og som opleves bedst på et krydstogt, hvor du kan trække dig tilbage efter dagens mange nye oplevelser.
Logo

Når verden ligger for dine fødder, hvor i alverden skal du så tage hen? Hvordan vælger man mellem tropisk øparadis og storbyoplevelser?

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor drømmerejsen skal gå hen. Mangler du inspiration til dette års vinterferie, så har vi samlet tre forskellige og fantastiske destinationer, du kan se nærmere på!

Alle destinationerne kan nås på krydstogt med Norwegian Cruise Line (NCL).

Hvorfor tage på krydstogt med NCL?

Det smarte ved at tage på krydstogt med NCL er, at du kan kombinere flere forskellige rejsemål på én og samme rejse og derfor ikke behøver at vælge mellem storbyferie og hvide sandstrande. Tværtimod kan du på ferien forvente masser af unikke oplevelser på land kombineret med luksuriøse omgivelser og god service ombord på alle de 19 moderne internationale krydstogtskibe.

Her er frihed og fleksibilietet en stor del af rejsen. Slap af ved poolen en time ekstra, og nyd så et fransk gourmetmåltid (eller måske du hellere vil have mexicansk, sushi eller autentisk amerikansk steak her til aften?) i en af skibets mange restauranter, inden du slutter aftenen af med et Broadway-show. Ombord er der ingen faste spisetider, så du kan nyde hver dag i dit eget tempo.

Dagen efter kan du forkæle dig selv i Mandara Spa og slappe af under et toetagers vandfald eller i saltrummet, inden skibet lægger til havn, og et nyt eventyr venter. Slut dagen af med en drink på den unikke Ocean Boulevard, som har eksklusive udendørs spiseområder, barer og afslappende loungeområder.

Du har stort set alt lige ved hånden, når du er på krydstogt med NCL! Herunder kan du læse om tre af de destinationer, de tilbyder denne vinter.

Dæk
Kahyt

1. Asien

Japan
Oplev Mount Fuji i Japan med de mange fortryllende kirsebærtræer.

Ahh, hvem drømmer ikke om en ferie til Asien? Den gode mad, de spændende kulturer og de unikke omgivelser (med blandt andet japanske kirsebærblomster og betagende bjerge) er helt fantastiske, og har du ikke oplevet dem endnu, så er det altså ved at være på tide!

Hvis du gerne vil opleve Asien til søs, så er der ovenikøbet gode nyheder: Efter en pause på næsten fire år kan du nemlig igen krydse havene i Asien på NCL’s nyrenoverede krydstogtskib Norwegian Jewel. Når du tager på krydstogt til Asien med NCL, kan du for eksempel opleve storbylivet i Bangkok, Seoul, Singapore og Tokyo, og du kan nyde det eksotiske øliv på blandt andet Phuket, Lombok og Bali. Vidt forskellige steder og oplevelser venter forude!

Se alle krydstogter til Asien her.

Rejs til Asien med NCL

2. Caribien

https://imgix.femina.dk/2023-08-16/NCL_StThomas_MegansBay_Twirl_9449-kopi.jpeg
Det turkisblå hav og de hvide sandstrande er noget af det, der gør Caribien helt særlig. Oplev en ny paradisø hver eneste dag, heriblandt NCL’s eksklusive destinationer Great Stirrup Cave og Harvest Cave.

Drømmer du om turkisblå have, eksotiske øer, hvide sandstrande og generelt masser af lækre bounty vibes? Så er det Caribien, du skal til. Det Caribiske Hav opleves selvfølgelig bedst til søs, så et øhop i Caribien er helt oplagt.

Blandt de 13 krydstogtskibe hos NCL, der sejler i Caribien denne vinter, finder du Norwegian Prima (bygget i 2022) og Norwegian Viva, der lige er blevet søsat – de første to skibe i en helt ny klasse.

https://imgix.femina.dk/2023-08-16/Viva_ship_hero_sky-3.jpeg
Gå om bord på det nyeste skib i NCL-flåden, Norwegian Viva, når du rejser til Caribien denne vinter.

Her er der virkelig kælet for detaljerne, og du kan blandt andet gå en tur på glasbroen langs Ocean Boulevard eller tage et dyp i skibets infinity pools. Du kan også nyde NCL’s nye Indulge Food Hall-koncept, hvor du bestiller din mad på en tablet og derefter får den serveret, mens du ligger og daser i solsengen.

What’s not to like?

Se alle krydstogter til Caribien her.

Øhop i Caribien med NCL

3. Afrika

Cape Town
På krydstogt med NCL kan du sejle til Cape Town og se den smukke udsigt fra toppen af bjerget.
Foto: Getty Images

Kunne det friste med safari i et åbent køretøj, hvor vilde elefanter, løver og zebraer krydser din vej? Og kunne du tænke dig at få styr på nerverne og adrenalinen bagefter på et soldæk eller i et boblebad? Så skal du på et NCL-krydstogt til Den Arabiske Halvø og Afrika!

Udover safari i Mossel Bay kan for eksempel nyde den fantastiske udsigt fra toppen af Table Mountain i Cape Town, den smukke Sheikh Zayid-moské i Abu Dhabi og de storslåede, grønne omgivelser i de vulkanske kratre på La Réunion.

På krydstogtet kan du opleve nye, unikke øjeblikke hver dag – kombineret med afslappende dage og aftener om bord på Norwegian Dawn. På dette mindre krydstogtskib (som grundet sin størrelse kan lægge til i mindre og mere eksklusive havne) venter dig ekstraordinær service, seks specialrestauranter og to hovedrestauranter. Slut aftenen af med en forestilling – hvordan din dag skal se ud, er helt op til dig.

Se alle krydstogter til Afrika her.

Oplev Afrika og Arabien med NCL

Få et kig ombord hos NCL

Hvorfor rejse med NCL?

Siden 1966 har det internationale og konstant innovativekrydstogtselskab udforsket verden sammen med sine gæster og besætning og sørget for uforglemmelige øjeblikke til søs, på udflugter i land og selvfølgelig ombord på deres smukt designede større og mindre skibe, der hele tiden kommer flere til af.

Her er noget for enhver smag. Ombord vil du møde mennesker, der har de samme forventninger til en krydstogtrejse som dig og som sætter pris på en afslappet og individuel feriestil med frihed og fleksibilitet.

  • Europas førende krydstogtselskab* & Caribiens førende krydstogtselskab*
  • Markedsledende med innovative tiltag som "Freestyle Dining-konceptet", studiokahytter og den eneste elektriske gokartbane til søs
  • Over 400 destinationer i hele verden
  • Premium krydstogtoplevelse
  • 19 moderne krydstogtskibe, herunder de nye, ekstraordinære Prima Class-skibe
  • Globalt bæredygtighedsprogram "Sail & Sustain"

(*www.worldtravelawards.com)

BOOK NU: Hvis du booker hos NCL nu, får du 50 % rabat på alle krydstogter over hele verden samt rabat på udvalgte flyafgange. Derudover har du mulighed for at reservere NCL's "Free at Sea" opgradering fra 99 € pr. person – så inkluderes premium drikkevarer, specialrestauranter, rabatter på udflugter i land og meget mere.

Opnå rabatten ved at booke her – tilbuddene er tidsbegrænsede.

Læs også